CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 3000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20635-300
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 9+1
Zsinór: 0,20mm / 200m

16990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Carp Expert Double Speed orsó - Akik fogékonyak az újításokra és nem utolsó sorban még eredményesebbek akarnak lenni a vízparton, azok nem fogják kihagyni ezt a kiváló békés halas, nyeletőfékes orsót.
Cikkszám: 20635-300
Áttétel: 6,7:1 és 4,7:1
Csapágy: 9+1
Fékrendszer: Elsőfék + nyeletőfék
Méret: 3000
Orsódob: Alu+grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 395 g
Zsinórkapacitás: 0,20mm / 200m
Carp Expert Double Speed orsó

Egyedülálló fejlesztés látott napvilágra az idei évben, mely nem más, mint a Carp Expert Double Speed nyeletőfékes orsó.

Mint a neve is mutatja, két sebességes, állítható áttétellel rendelkezik.
A hajtókar tövében található állító szerkezet elforgatásával könnyedén tudjuk módosítani a bevontatás sebességét.

Miért is jó ez számunkra?

A horgászat során a két legfontosabb dolog, hogy végszerelékünk minél több időt töltsön a vízben és a megakasztott halat nagy biztonsággal szákba tudjuk terelni. Az üres, hal nélküli szerelék bevontatásának gyorsasága kiemelt fontosságú, ilyenkor állítsuk orsónkat magasabb áttételre. Gyors újra csalizás és már mehet is vissza, hogy az etetésen táplálkozó halak minél hamarabb fel tudják venni a felkínált csalit.

Amint fárasztásra kerül a sor, válasszuk a kisebb áttételt, mellyel, ha szükséges, nagyobb erőt tudunk kifejteni, vagy finomabban tudjuk fárasztani a horgon lévő pontyot, amurt.

Használhatjuk feederezésre és bojlis horgászatra egyaránt.
Széles, kellően nagyméretű dobja a hagyományos felépítésű orsókhoz képest súlyos méterekkel növeli meg a dobótávolságot, ami adott napon a horgászat sikerességét is jelentheti egyben.

Az orsó felépítése és a minőségi felhasznált anyagok a haladó horgászok fegyvertárába emelik. Kotyogás mentes fém hajtókar, kikönnyített fém dob (grafit pótdobbal), kiváló minőségű, ultra merev grafit ház jellemzi.

Akik fogékonyak az újításokra és nem utolsó sorban még eredményesebbek akarnak lenni a vízparton, azok nem fogják kihagyni ezt a kiváló békés halas, nyeletőfékes orsót.


A CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 3000 nyeletőfékes orsó egy igazán kiváló minőségű horgászorsó, amely a horgászok számára megfelelő teljesítményt és sokoldalúságot kínál. Ez a termék, amely a CARP EXPERT márkájától származik, valóban a legjobb választás a horgásztúrákhoz.

Az orsó mérete 3000, ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhető és nem túl nehéz, így kényelmesen használható hosszabb ideig is. Kiváló minőségű anyagokból készült, így a tartósságot és az ellenálló képességet is biztosítja.

Az egyik legfontosabb előnye ennek az orsónak, hogy dupla sebességű, így a horgászok könnyedén váltogathatnak a lassú és gyors sebesség között a halak különböző mélységeinek és viselkedési szokásainak megfelelően. Ez a funkció különösen hasznos lehet, ha a horgászok különböző típusú halakat próbálnak kifogni, vagy ha a halak viselkedése változó.

Az orsó nyeletőféke rendszere is kiváló minőségű, és nagyon könnyen kezelhető. A horgászok könnyedén beállíthatják a féket, hogy megakadályozzák a halak túlzott mozgását vagy elkerüljék a vonal megszakadását. Ez különösen fontos akkor, amikor nagyobb halakat próbálunk kifogni.

Az orsó további előnye, hogy széles áttételű hajtókarja van, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy gyorsan és hatékonyan tekerjék fel a vonalat a halak kifogása után. Ez különösen akkor hasznos, amikor az időjárás rossz és a halak aktívabbak.

Az orsó kiváló minőségű, erős és tartós kialakítása szintén előnyös, mert lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszú távon használják a terméket, anélkül, hogy bármilyen probléma merülne fel a működésével.

Összességében a CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 3000 nyeletőfékes orsó egy fantasztikus választás a horgászok számára. Kiváló minőségű anyagokból készült, és kiváló minőségű funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy hatékonyan és kényelmesen horgásszanak. Ez az orsó számos előnnyel rendelkezik, és a horgászok számára biztosítja a megfelelő eszközöket, hogy sikeresen kifoghassák a különböző típusú halakat.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák