CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20635-600
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 9+1
Zsinór: 0,40mm / 220m

19990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Akik fogékonyak az újításokra és nem utolsó sorban még eredményesebbek akarnak lenni a vízparton, azok nem fogják kihagyni ezt a kiváló békés halas, nyeletőfékes orsót.
Cikkszám: 20635-600
Áttétel: 6,3:1 és 4,3:1
Csapágy: 9+1
Fékrendszer: Elsőfék + nyeletőfék
Méret: 60
Orsódob: Alu+grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 545 gr
Zsinórkapacitás: 0,40mm / 220m

Egyedülálló fejlesztés látott napvilágra az idei évben, mely nem más, mint a Carp Expert Double Speed nyeletőfékes orsó.


Mint a neve is mutatja, két sebességes, állítható áttétellel rendelkezik.
A hajtókar tövében található állító szerkezet elforgatásával könnyedén tudjuk módosítani a bevontatás sebességét.

Miért is jó ez számunkra?

A horgászat során a két legfontosabb dolog, hogy végszerelékünk minél több időt töltsön a vízben és a megakasztott halat nagy biztonsággal szákba tudjuk terelni. Az üres, hal nélküli szerelék bevontatásának gyorsasága kiemelt fontosságú, ilyenkor állítsuk orsónkat magasabb áttételre. Gyors újra csalizás és már mehet is vissza, hogy az etetésen táplálkozó halak minél hamarabb fel tudják venni a felkínált csalit.

Amint fárasztásra kerül a sor, válasszuk a kisebb áttételt, mellyel, ha szükséges, nagyobb erőt tudunk kifejteni, vagy finomabban tudjuk fárasztani a horgon lévő pontyot, amurt.

Használhatjuk feederezésre és bojlis horgászatra egyaránt.
Széles, kellően nagyméretű dobja a hagyományos felépítésű orsókhoz képest súlyos méterekkel növeli meg a dobótávolságot, ami adott napon a horgászat sikerességét is jelentheti egyben.

Az orsó felépítése és a minőségi felhasznált anyagok a haladó horgászok fegyvertárába emelik. Kotyogás mentes fém hajtókar, kikönnyített fém dob (grafit pótdobbal), kiváló minőségű, ultra merev grafit ház jellemzi.


Akik fogékonyak az újításokra és nem utolsó sorban még eredményesebbek akarnak lenni a vízparton, azok nem fogják kihagyni ezt a kiváló békés halas, nyeletőfékes orsót.


A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000 nyeletőfékes orsó' egy igazán kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára kínálja a legjobb lehetőségeket. Ez az orsó különösen a nagy halak fogására és terepszíntű horgászatokra lett kifejlesztve.

Az orsó bevonatát egy speciális eljárással készítik, amely nagyon ellenálló a kopásnak és a karcolásoknak is. A felület nagyon sima, ami csökkenti a súrlódást és a zajt, így a horgászat sokkal csendesebb lehet. A CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000 nyeletőfékes orsó mérete megfelelően nagy, így akár a nagyobb halakat is könnyedén foghatjuk vele. Az orsó áttétele 4,6:1, amely lehetővé teszi, hogy nagyon gyorsan behúzzuk a halakat.

A CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000 nyeletőfékes orsó egy igazán erős és tartós kivitelű termék. Az orsó testét és a rotorját erős alumíniumból gyártják, amely nagyon ellenálló a sérülésekkel szemben. Az orsó tengelye pedig rozsdamentes acélból készült, amely nagyobb tartósságot biztosít az orsónak.

A CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000 nyeletőfékes orsó kiválóan alkalmas mind a pontyhorgászatra, mind az édesvízi horgászatra. Az orsó kétcsillagos fékrendszerrel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy könnyedén beállítsuk a megfelelő fékerőt. Az orsó hajtókarja ergonomikus kialakítású, és könnyen kezelhető.

Az orsó további előnyei közé tartozik a nagyobb zsinórkapacitás, amely lehetővé teszi, hogy hosszú távon is használjuk az orsót. Az orsó csapágyai rozsdamentes acélból készülnek, amelyek nagyon simán és csendesen forognak. Az orsó ismertetőjében található információk szerint az orsó súlya 677 gramm.

Összefoglalva, a CARP EXPERT DOUBLE-SPEED 6000 nyeletőfékes orsó egy igazán erős és tartós kivitelű termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült. Az orsó nagyon csendes, sima és gyors működést biztosít, amely lehetővé teszi a nagyobb halak könnyed fogását. Az orsó könnyen kezelhető, és ideális választás mind a pontyhorgászok, mind az édesvízi horgászok számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák