CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER 60 nyeletőfékes orsó

Készleten
Cikkszám: EF-20917-060
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,25 mm / 300 m

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20917-060
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 60
Orsódob: Alumínium dob+grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 460 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 300 m

Carp Expert Method Feeder Runner orsó

A mai modern, speciális feedertechnika magas igényeinek figyelembe vételével gyártott új, nyeletőfékkel ellátott orsónkat ajánljuk a horgászok figyelmébe.

A Carp Expert Method Feeder Runner névre keresztelt orsócsalád négy tagját főként a nehéz kosarakkal végzett feederes horgászatnál lesznek segítségünkre. A teszteken kitűnően teljesítő orsók jól bírták a legnagyobb igénybevételt is.

Hidegen sajtolt nagyméretű alumínium dob, nagy szilárdságú grafit ház és tökéletesen működő nyeletőfék-rendszer jellemzi az orsót. Az 5,2:1 arányú áttételezés dupla hajtókarral párosítva valóban gyors, lendületes horgászatot biztosít.

A Method Feeder Runner hosszútávú, megbízható működése borítékolható, orsónk sima futását a nagy terhelésnek kitett pontok precíz csapágyazása segíti.

Zsinórkapacitás:
- 0.20mm / 130m,
- 0.25mm / 100m,
- 0.30mm / 75m

A CARP EXPERT Method Feeder Runner 60 nyeletőfékes orsója az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik keresik a minőséget és a megbízhatóságot. Ez az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készült, amelyek könnyűek és tartósak. Az orsó a horgászok számára kifejezetten a method feeder technika használatához lett kifejlesztve, így a legjobb eredményeket érheted el vele.

Az orsó előnyei között szerepel a nagyobb kapacitás, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb mennyiségű zsinórt helyezzél el rajta. Emellett a nyeletőfék rendszer lehetővé teszi, hogy könnyedén szabályozd az orsó feszültségét, így biztosítva, hogy a halak ne szakítsák el a zsinórt. A nyeletőfék rendszer további előnye, hogy rugalmasabbá teszi a horgászatot, így a halak könnyebben megfoghatók.

A CARP EXPERT Method Feeder Runner 60 nyeletőfékes orsó mérete 60-as, ami a közepes méretű orsók közé tartozik. Ez a méret tökéletes választás a halak méretének megfelelően, és a könnyű kezelhetősége miatt a hosszabb horgászatok során is kényelmes használatot biztosít.

Az orsó további előnye, hogy könnyen karbantartható. Az alkatrészek könnyen eltávolíthatók, így könnyen tisztítható a részeit, ami növeli az orsó élettartamát. Az orsó ergonomikus kialakítása és a kényelmes fogása biztosítja, hogy hosszú órákig is kényelmesen használható.

A CARP EXPERT Method Feeder Runner 60 nyeletőfékes orsója az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik szeretnének minőségi és megbízható felszerelést használni a method feeder technikához. Az orsó nagy kapacitása, a nyeletőfék rendszere és könnyű kezelhetősége miatt biztosítja a halak könnyebb megfogását, ami garantálja a sikeres horgászatot. Ha minőségi és megbízható orsót keresel a method feeder technikához, akkor a CARP EXPERT Method Feeder Runner 60 nyeletőfékes orsója a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák