Carp Expert Neo Feeder Runner 5000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20752-051
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 6
Zsinór: 0,25 mm / 170 m

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20752-051
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 6
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 5000
Orsódob: Sekély fémdob + grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 455 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 170 m

Carp Expert NEO Feeder Runner orsó

Megújult a Carp Expert Feeder Runner orsó! A megszokott kivitel mellé, egy még masszívabb grafit ház társul, így az orsónk szebben fut és strapabíróbb is lett elődjénél. 6 golyóscsapágy, tűgörgős visszaforgás gátló, és egy esztétikus hajtókar is az orsó főbb jellemzői közé tartozik.

Az új típus két fele méretben érhető el a horgászok számára (5000-6000), melyek a medium és heavy feederesek igényeit tudják megfelelő mértékben kielégíteni. A kisebb változatra 0,25 mm-es zsinórból 170 méter fér, a nagyobbra 200 méter. Tehát bőven elegendő ahhoz, hogy egy-egy nagyobb dobás után legyen elegendő tartalék zsinórunk még halat fárasztani.

Ugyanúgy sekély fém dobos, mint az elődje, így akár fonott zsinórral, dobóelőkével is szerelhetjük, nem lesz semmi baja sem a zsinórnak, sem az orsó dobjának. Precíz első fékkel tudjuk beállítani a megfelelő fékerőt, a nyeletőfék szabályozó az orsó hátulján található.

Összességében egy nagyon jól működő és elérhető árú orsót kapunk, mely megfelelő odafigyeléssel és karbantartással évekig jó szolgálatot tehet számunkra.

A Carp Expert Neo Feeder Runner 5000 nyeletőfékes orsó egy olyan kiváló minőségű horgászorsó, amely a horgászok számára széles körű és sokoldalú használatot kínál. Az orsó kiváló minőségű és megbízható alkatrészekből áll, amelyek biztosítják, hogy a horgászok minden körülmények között hosszú távon élvezhessék a horgászatot.

Az orsó mérete 5000, amely a közepes és nagyobb méretű halak fogásához ideális. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a könnyű és pontos dobást, amely fontos szempont a horgászok számára, különösen akkor, ha nagyobb távolságokra kell dobni.

Az orsó nyeletőfékes kialakítása lehetővé teszi a precíz és finom állítást, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy minden körülmények között optimálisan használják az orsót. Az orsó nagy sebességű áttétellel rendelkezik, ami nagy segítséget nyújt a horgászoknak a halak gyors és hatékony befogásához.

Az orsó kialakítása és anyaghasználata lehetővé teszi a tartósságot és a megbízhatóságot, amelyek fontosak a horgászok számára, különösen a hosszú távú horgászat során. Az orsó kiváló minőségű csapágyakkal rendelkezik, amelyek biztosítják az orsó sima és hatékony működését.

A Carp Expert Neo Feeder Runner 5000 nyeletőfékes orsó további előnye, hogy könnyű és kényelmes használatot kínál a horgászok számára. Az orsó ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a könnyű és kényelmes fogást, amely hosszú távú horgászat során nagyon fontos, különösen akkor, ha a horgászok nagyobb mennyiségű halat kívánnak befogni.

Összességében a Carp Expert Neo Feeder Runner 5000 nyeletőfékes orsó egy olyan kiváló minőségű és megbízható horgászorsó, amely széles körű használatot kínál a horgászok számára. Az orsó könnyű, kényelmes és egyszerű használatot kínál, ami fontos szempont a hosszú távú horgászat során. Az orsó nagy sebességű áttétellel, precíz nyeletőfékkel és kiváló minőségű alkatrészekkel rendelkezik, amelyek biztosítják a hatékony és hatékony horgászatot. Ha keres egy megbízható és sokoldalú horgászorsót, a Carp Expert Neo Feeder Runner 5000 nyeletőfékes orsó a legjobb választás!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.63

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák