Carp Expert Neo Feeder Runner 6000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20752-061
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 6
Zsinór: 0,25 mm / 200 m

12990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20752-061
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 6
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 6000
Orsódob: Sekély fémdob + grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 485 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 200 m

Carp Expert NEO Feeder Runner orsó

Megújult a Carp Expert Feeder Runner orsó! A megszokott kivitel mellé, egy még masszívabb grafit ház társul, így az orsónk szebben fut és strapabíróbb is lett elődjénél. 6 golyóscsapágy, tűgörgős visszaforgás gátló, és egy esztétikus hajtókar is az orsó főbb jellemzői közé tartozik.

Az új típus két fele méretben érhető el a horgászok számára (5000-6000), melyek a medium és heavy feederesek igényeit tudják megfelelő mértékben kielégíteni. A kisebb változatra 0,25 mm-es zsinórból 170 méter fér, a nagyobbra 200 méter. Tehát bőven elegendő ahhoz, hogy egy-egy nagyobb dobás után legyen elegendő tartalék zsinórunk még halat fárasztani.

Ugyanúgy sekély fém dobos, mint az elődje, így akár fonott zsinórral, dobóelőkével is szerelhetjük, nem lesz semmi baja sem a zsinórnak, sem az orsó dobjának. Precíz első fékkel tudjuk beállítani a megfelelő fékerőt, a nyeletőfék szabályozó az orsó hátulján található.

Összességében egy nagyon jól működő és elérhető árú orsót kapunk, mely megfelelő odafigyeléssel és karbantartással évekig jó szolgálatot tehet számunkra.

A CARP EXPERT márka egyik legjobb és legnépszerűbb terméke a Carp Expert Neo Feeder Runner 6000 nyeletőfékes orsó. Ez az orsó minden horgász számára kiváló választás lehet, akik szeretnének egy megbízható és hatékony eszközt a horgászathoz.

Az orsó mérete 6000, ami azt jelenti, hogy alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására is. A Carp Expert Neo Feeder Runner 6000 nyeletőfékes orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt.

Az orsó legfontosabb előnye a nyeletőfék rendszer, amely lehetővé teszi a halak szabad mozgását, amíg a horgász megfelelően beállítja az orsót. Ez a rendszer nem csak a halak számára biztonságos, hanem a horgász számára is nagyobb kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít.

Az orsó további előnyei közé tartozik a kiváló csapágyazás, amely sima és könnyed mozgást biztosít, valamint a megbízható fékrendszer, amely lehetővé teszi a halak szabályozott kifutását és a horgász megfelelő irányítását.

A Carp Expert Neo Feeder Runner 6000 nyeletőfékes orsó rendkívül könnyű és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgász számára a hosszabb ideig történő használatot anélkül, hogy fáradtságot okozna a karjában vagy a kezében.

Az orsó kiválóan alkalmazkodik a horgász igényeihez, és könnyen beállítható a különböző horgászmódszerekhez és halakhoz. Az orsó magas minősége és kiváló teljesítménye miatt, a CARP EXPERT Neo Feeder Runner 6000 nyeletőfékes orsó minden horgász számára ideális választás lehet.

A Carp Expert Neo Feeder Runner 6000 nyeletőfékes orsó termékleírása tehát egyértelműen bizonyítja, hogy ez egy kiváló minőségű és megbízható eszköz a horgászathoz. A horgászok számára könnyű és kényelmes kezelést biztosít, és lehetővé teszi a halak biztonságos és hatékony fogását. A Carp Expert Neo Feeder Runner 6000 nyeletőfékes orsó minden horgász számára ajánlott, aki egy minőségi és hatékony orsót keres a horgászathoz.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.68

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák