Kamasaki Comet Runner 50 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20750-042
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 7+1
Zsinór: 0,28 mm / 250 m

10990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20750-042
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 7+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 50
Orsódob: Fém dob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 485 g
Zsinórkapacitás: 0,28 mm / 250 m

Kamasaki Comet Runner nyeletőfékes orsó

A Kamasaki Comet Runner egy kiváló általános használatú orsó. Mégpedig azért mert több módszerhez is tudjuk használni.

Tekintsük át melyik módszerhez milyen előnyökkel rendelkezik:

Hagyományos fenekezés: Klasszikus kialakítású fém dob, melyre még a vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokból is megfelelő mennyiség fér. A nyeletőfék abban segít, ha nem tudunk azonnal reagálni a kapásra, ne kelljen a víz fenekén kutatni a berántott horgászbotunk után.

Úszózás: Akár csak a fenekezés esetében, vastagabb zsinórral is használhatjuk. Mivel nincs szükségünk a nyeletőfékre, ha nem használjuk, olyan mintha egy első fékes orsóval pecáznánk.

Feederezés: Adja magát a történet, sok csapágyas, sima futású, precíz fékes nyeletős orsó. Így használhatunk vékony zsinórt is vele, akár fonott dobóelőkével.

Bojlizás: Jó-jó, talán nem a legjobb választás erre a módszerre, de ha valaki ki szeretné próbálni, miért ne?! Nyeletőfékes, így elektromos kapásjelzővel simán használhatjuk. Behúzásra, vagy dobásra rövidebb távon jó lehet.

Rablóhalas horgászat: Természetes csalis úszózás, fenekezés, a legjobb választás. Tehetünk rá vastag zsinórt, és a nyeletőfék segít minket, hogy az akadás ne csak pár másodpercig tartson.

Nem kérdés, hogy ez az egyik legjobb univerzális orsó a kinálatban, horgászatra fel!

A horgászok számára mindig fontos, hogy megbízható és hatékony felszereléssel rendelkezzenek. Azonban, a jó felszerelés nem feltétlenül jelenti azt, hogy drága kell legyen. A Kamasaki Comet Runner 50 nyeletőfékes orsó pontosan ezt az elvet követi. Ez egy olyan orsó, melyet az átlagos horgászok számára terveztek, akik nem akarnak rengeteg pénzt költeni a felszerelésükre, de ugyanakkor nem akarnak kompromisszumot kötni a minőséggel.

Az orsó mérete 50, ami azt jelenti, hogy kisebb halak horgászatához ideális. Egy ilyen méretű orsó könnyen kezelhető, és kényelmesen elfér a horgászboton. Az orsó testét erős grafit anyagból készítették, amely könnyű, de mégis tartós. A nyeletőfék rendszer nagyon precíz, ami lehetővé teszi a horgásznak, hogy finomhangolja a beállításokat az adott hal méretéhez és súlyához.

A Kamasaki Comet Runner 50 nyeletőfékes orsó egy olyan termék, amely kiváló minőséget és nagyszerű ár-érték arányt kínál a horgászoknak. Az orsó megbízhatósága és hatékonysága lehetővé teszi a horgászat élvezetét, miközben az ésszerű ára a pénztárcának is jól jön. Ha egy olyan orsót keresel, amely hatékonyan működik, de nem akarsz a felszerelésedre sok pénzt költeni, akkor a Kamasaki Comet Runner 50 nyeletőfékes orsó a tökéletes választás számodra.

Az orsó kialakítása és anyaga garantálja, hogy hosszú éveken keresztül használható lesz anélkül, hogy meghibásodna vagy elromlana. A nyeletőfék rendszer nagyon precíz, és könnyen finomhangolható az adott hal méretéhez és súlyához, így a horgász mindig a lehető legjobb eredményeket érheti el. Az orsó ergonomikus kialakítása és könnyű súlya lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig is horgásszunk anélkül, hogy fáradna a karunk vagy a csuklónk.

Összességében, a Kamasaki Comet Runner 50 nyeletőfékes orsó egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. Az orsó hatékony és megbízható működése mellett, az ára is nagyon vonzó. Ha egy jó minőségű, mégis megfizethető orsót keresel, akkor a Kamasaki Comet Runner 50 nyeletőfékes orsó a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.1

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák