Kamasaki Comet Runner 60 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20750-052
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 7+1
Zsinór: 0,28 mm / 280 m

9990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20750-052
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 7+1
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 60
Orsódob: Fém dob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 550 g
Zsinórkapacitás: 0,28 mm / 280 m

Kamasaki Comet Runner nyeletőfékes orsó

A Kamasaki Comet Runner egy kiváló általános használatú orsó. Mégpedig azért mert több módszerhez is tudjuk használni.

Tekintsük át melyik módszerhez milyen előnyökkel rendelkezik:

Hagyományos fenekezés: Klasszikus kialakítású fém dob, melyre még a vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokból is megfelelő mennyiség fér. A nyeletőfék abban segít, ha nem tudunk azonnal reagálni a kapásra, ne kelljen a víz fenekén kutatni a berántott horgászbotunk után.

Úszózás: Akár csak a fenekezés esetében, vastagabb zsinórral is használhatjuk. Mivel nincs szükségünk a nyeletőfékre, ha nem használjuk, olyan mintha egy első fékes orsóval pecáznánk.

Feederezés: Adja magát a történet, sok csapágyas, sima futású, precíz fékes nyeletős orsó. Így használhatunk vékony zsinórt is vele, akár fonott dobóelőkével.

Bojlizás: Jó-jó, talán nem a legjobb választás erre a módszerre, de ha valaki ki szeretné próbálni, miért ne?! Nyeletőfékes, így elektromos kapásjelzővel simán használhatjuk. Behúzásra, vagy dobásra rövidebb távon jó lehet.

Rablóhalas horgászat: Természetes csalis úszózás, fenekezés, a legjobb választás. Tehetünk rá vastag zsinórt, és a nyeletőfék segít minket, hogy az akadás ne csak pár másodpercig tartson.

Nem kérdés, hogy ez az egyik legjobb univerzális orsó a kinálatban, horgászatra fel!

A KAMASAKI márka az egyik legmegbízhatóbb és legnépszerűbb márka, amikor horgászatról van szó. Az orsóik minősége és tartóssága miatt a horgászok körében nagy népszerűségnek örvendenek. A Kamasaki Comet Runner 60 nyeletőfékes orsó pedig nem kivétel, hiszen számos előnnyel rendelkezik.

Az orsó mérete 60, amely a közepes méretű orsók kategóriájába tartozik. Ez azt jelenti, hogy ideális választás a pontyozáshoz, de más halfajok horgászatára is alkalmas lehet. Az orsó görgőjének átmérője 50 mm, ami kényelmes fogást biztosít, és lehetővé teszi a hosszabb dobásokat is.

Az orsó nagy előnye a nyeletőfékes rendszer, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy finoman állítsa be a feszültséget, és így megakadályozza az elszakadást. Ez különösen fontos akkor, amikor nagyobb halat fogunk, és szükség van a feszültség finomhangolására a hal kifárasztásához.

Az orsó burkolata könnyű, de tartós grafitból készült, ami megkönnyíti a horgász életét, mivel az orsó nem lesz túl nehéz. Az orsó 4+1 csapágyazással rendelkezik, amely biztosítja a sima futást és a hosszú élettartamot. Az orsó rotorja és a dobfék rendszer kiváló minőségű anyagokból készültek, amelyek garantálják a megfelelő működést.

Az orsó kialakítása nagyon ergonomikus, így kényelmes és könnyű kezelni. Az orsó markolata ergonomikus, és csúszásmentes anyagból készült, ami biztosítja a kényelmes fogást. Az orsó hajtókarja könnyen cserélhető, így ha szükséges, könnyedén átállítható jobb- vagy balkezes használatra.

A Kamasaki Comet Runner 60 nyeletőfékes orsó egy igazi minőségi termék, amely a horgászok igényeit szem előtt tartva készült. Az orsó tartós, megbízható és könnyen kezelhető, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy a maximálisat hozza ki a horgászatból. Ha olyan orsót keresel, amelyet bármilyen halfaj horgászatához használhatsz, akkor a Kamasaki Comet Runner 60 nyeletőfékes orsó az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.16

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák