KAMASAKI SUPER FEEDER RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20916-600
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0,30 mm/ 300 m

12490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20916-600
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék+Nyeletőfék
Méret: 6000
Orsódob: Fém+Grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 454 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm/ 300 m

Kamasaki Super Feeder Runner 6000 orsó

Sokszor elhangzik egy horgászfelszerelés kapcsán az ár-érték arány! A Kamasaki Super Feeder Runner 6000 esetében, ezen tekintetben nehéz lesz jobbat alkotni, szem előtt tartva a tartósságot is!

A Kamasaki Super Feeder Runner 6000 megfelelő karbantartás és odafigyelés mellett sok-sok évig kiváló társa lehet feeder, bojlis, vagy éppen hagyományos fenekező felszerelésünknek.

Fém dob, fém hajtókar, masszív, erős grafit ház és jól működő nyeletőfék. 57 mm-es kúposított dob, amely akár távdobásra is alkalmas. Vastag acél tengely, ami nem tud elhajolni, rendeltetésszerű használat mellett.

A hajtókaron kényelmes, gumis fogantyú található. A stabil hajtókarral még egy 100 g feletti bojlis ólmot is könnyedén kitekerhetünk. A rotor fix, nem lötyög, nem kotyog. Féke precízen adagolható.

Kör alakú zsinór klipsszel rendelkezik, ami nem sérti meg zsinórunkat a horgászat folyamán, így pontosan egy távolságba tudunk horgászni egész nap.

A KAMASAKI SUPER FEEDER RUNNER 6000 nyeletőfékes orsó egy igazán kiváló minőségű horgászeszköz, amelyet kifejezetten azoknak a horgászoknak ajánlunk, akik a legmagasabb szintű teljesítményre vágynak. Ez egy olyan orsó, amely minden elvárásnak megfelel, és amelyet a legigényesebb horgászok is szívesen használnak.

Az orsó mérete 6000, ami azt jelenti, hogy nagyon sokféle halászmódszert lehet vele használni. A nagyobb méretű orsók általában egy nagyobb fogási teljesítményt biztosítanak, így ha nagyobb halakat keresel, akkor a KAMASAKI SUPER FEEDER RUNNER 6000 lesz a tökéletes választás számodra.

Az orsó egyik legnagyobb előnye a nyeletőfékes rendszer, amely lehetővé teszi a halak számára, hogy szabadon mozogjanak a horogon. Ez nagyon fontos, mert így a halak sokkal természetesebben mozognak, ami növeli a fogási esélyeket. Az orsó könnyen használható, így még a kezdő horgászok is könnyen megtanulhatják használni.

A KAMASAKI SUPER FEEDER RUNNER 6000 orsóban egy nagyon erős és tartós anyagokból készült dob található, ami garantálja, hogy sokáig használható lesz. Az orsó további előnye a nagyon pontos és sima dobások, amelyekkel könnyedén elérheted a kívánt távolságot.

Az orsó nagyon stabil, és rendkívül könnyen kezelhető. A nagy kapacitású dob lehetővé teszi, hogy több zsinór férjen el rajta, így hosszabb ideig horgászhatsz anélkül, hogy zsinórt cserélnél. Az orsó nagyon könnyű, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebben tudod kezelni azokat a nagyobb halakat, amelyekkel találkozni fogsz.

A KAMASAKI SUPER FEEDER RUNNER 6000 orsó a magas minőségű anyagoknak és a precíz kidolgozásnak köszönhetően garantáltan hosszú élettartamú lesz. A nagy méretű orsó lehetővé teszi, hogy bármilyen halászmódszert használj, és hogy szinte bármilyen halat megfogj.

Összességében, a KAMASAKI SUPER FEEDER RUNNER 6000 egy fantasztikus orsó, amely minden igényt kielégít. Ha magas minőségű és tartós horgászszerszámot keresel, akkor ez az orsó a tökéletes választás számodra. Azt garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni ebben a fantasztikus termékben!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.4

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák