KAMASAKI SUPER RUNNER 50 nyeletőfékes orsó

Készleten
Cikkszám: EF-20915-050
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,40 mm / 120 m

6290 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20915-050
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Elsőfék + Nyeletőfék
Méret: 50
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 355 g
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 120 m

Kamasaki Super Runner orsó

Nyeletőfékes orsót szeretnénk, de nem akarunk rá nagyobb összeget áldozni? Válasszuk a KAMASAKI SUPER RUNNER-t!

A 2 csapágy biztosítja azt a kellően sima futást, amit egy ilyen kategóriájú orsótól elvárunk.
A grafit ház miatt egy igazán könnyű orsót kapunk, így a gyermekhorgászok számára is tökéletes választás lehet ha ki szeretnék próbálni a nyeletőfékes orsóval történő horgászatot.

A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre.

Csapágyszám: 2 db
Áttétel: 5,2:1
Anyaga: Grafit
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 120 m

A KAMASAKI SUPER RUNNER 50 nyeletőfékes orsó az egyik legjobb választás, ha minőségi és megbízható horgászfelszerelésre van szükséged. Ez az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a hosszú élettartamot és a kifogástalan működést.

Az orsó mérete 50, amely ideális a közepes méretű halak fogásához. A nagyobb halaknál is megállja a helyét, így bármilyen horgászfajta számára alkalmas. Az orsó nagyon könnyű, ami kényelmes és egyszerű használatot tesz lehetővé.

Az orsó rendkívül erős és tartós, amelynek köszönhetően az extrém körülmények között is megbízható és hatékony marad. A kiváló minőségű anyagok és az innovatív tervezés garantálja az optimális teljesítményt a horgászat során.

Az orsó nyeletőfék rendszere különösen praktikus és hatékony. A fékrendszer könnyen kezelhető, ami lehetővé teszi a precíz beállítást, így minden halat megbízhatóan és biztonságosan lehet fogni. A nyomógombos kialakítás egyszerűvé teszi a használatot, így minden horgász számára ideális választás.

A KAMASAKI SUPER RUNNER 50 nyeletőfékes orsó nagyon kényelmes és könnyen kezelhető. Az ergonomikus kialakítás és a praktikus funkciók lehetővé teszik, hogy a horgászok mindenféle halat fognak, anélkül, hogy a felszerelésükkel bajuk lenne. A minőségi anyagok és a megbízható működés garantálják, hogy az orsó hosszú élettartammal rendelkezik, így a horgászok hosszú távon élvezhetik a kifogott halakat.

Összességében a KAMASAKI SUPER RUNNER 50 nyeletőfékes orsó az egyik legjobb választás, ha minőségi és megbízható horgászfelszerelésre van szükséged. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a kifogástalan működést. A nyeletőfék rendszer különösen praktikus és hatékony, ami lehetővé teszi a precíz beállítást és minden hal megbízható és biztonságos fogását. Praktikus és ergonomikus kialakítása még kényelmesebbé teszi a horgászatot, így minden horgász számára ideális választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.5

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák