BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20762-500
Gyártó: BLACK FIGHTER
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 5000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,33 mm / 250 m

11990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20762-500
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 5000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 391 g
Zsinórkapacitás: 0,33 mm / 250 m

Black Fighter Spin orsó

5+1 csapággyal és fém dobbal ellátott pergető orsó.
Strapabíró, precíz illesztésekkel szerelt meghajtása zökkenőmentes, könnyed futást biztosít a terméknek.

A sikeres fárasztást finoman állítható, óriáslamellás fékrendszer garantálja, mellyel a kapitális méretű halak kirohanásai is könnyűszerrel megfékezhetők.

Hajtókarja egy gombnyomással behajtható, így szállítása rendkívül könnyed és praktikus.

Elsősorban fanatikus pergető horgászoknak ajánljuk, de szinte minden olyan horgászmódszernél eredményesen bevethető, mely kimagasló minőségű eszközt igényel.

Kiváló orsó a kategóriában!! Hogy miért?
Egyszerűen azért, mert az évek során minimális volt az a mennyiség, amely szakszervizünkben megfordult.

A BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó egy olyan kiváló minőségű horgászfelszerelés, amely megfelel az igényeknek, amikor a horgászat a fő tevékenység. Kifejezetten pergető horgászatra tervezték, a BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak, és megfelelnek a horgászat során tapasztalható igényeknek.

A BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó egy olyan termék, amelyet a gyártó kifejezetten a horgászok igényei szerint terveztek. A termék mérete 5000, ami azt jelenti, hogy a legtöbb horgászfajta számára megfelelő lesz. A BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó kiválóan alkalmas a pontyhorgászatra, a sügérhorgászatra, a csukahorgászatra, a balin horgászatra és a harcsahorgászatra is.

Az orsó rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is horgászhatunk vele, anélkül, hogy fáradna a kezünk. Az orsó görgő rendszerének köszönhetően kiválóan kezeli a terhelést. A BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó nagy teherbírású, így a nagyobb halakat is könnyedén kifoghatjuk vele.

A BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó rendkívül megbízható, és hosszú élettartammal rendelkezik. Az orsó kiválóan ellenáll a korróziónak, és a használata során nem kell aggódni a kopás miatt sem. Ez azt jelenti, hogy a BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó egy olyan termék, amelyet hosszú távra terveztek.

Az orsó kiválóan kezeli a fonott zsinórokat is, és a zsinórok nem csúsznak el a tekercsről. Ez azt jelenti, hogy a horgászat során könnyedén és hatékonyan használhatjuk a BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsót.

A BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó kiváló minőségű, és kifejezetten a horgászok igényei szerint terveztek. A termék hosszú élettartammal rendelkezik, megbízható, és könnyen kezelhető. A BLACK FIGHTER SPIN 5000 pergető orsó egy olyan termék, amelyet bátran ajánlunk minden horgásznak, aki kiváló minőségű felszerelést keres a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.71

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák