BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20601-025
Gyártó: BOKOR
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2500
Csapágy(ak) száma: 10+1
Zsinór: 0,25 mm / 190 m

27990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A BOKOR SPIN az orsók legújabb generációját képviseli.
Cikkszám: 20601-025
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 10+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2500
Orsódob: Könnyített fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 250 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 190 m

Örömmel számolhatok be arról, hogy a Bokor Spin pergető botok, és pergető zsinórok után megjelentek, vásárolhatóak a pergető orsók is.

Ajánlásukat rendkívül röviden tenném, a tesztelések miatt az én botjaimon már jelentős ideje szolgálják a halfogást, így alaposan megismerhettem az új pergető orsót. Lényeges alkotó elemeiben időálló, fémötvözetű alapanyagok jellemzik. Látványosan kikönnyített a dob, mely harmonizál a felkapó karral, házzal, hajtókarral és a tartó talppal egyaránt. A megbízható működés azonban a modern, kissé „csibészes” megjelenésnél is fontosabb.

A Bokor Spin orsó legfőbb jellemzője a magas csapágyszám miatt is rendkívül finom futás, a könnyed meghajtás, a zsinór felszedése szinte ellenállás nélkül működik. Ennek nagy előnye a műcsalival, majd pedig a megakasztott hallal tartható, nagyon érzékletes kapcsolat. Áttétele a legáltalánosabb pergető igényt szolgálja, a stabil hajtókar egyszeri körül forgatása, több mint ötször futtatja körbe a felkapó kart. A dobok méretezése, kiképzése a jelentős mennyiségű zsinór felrakását, és a hosszabb dobások elérését is segíti. Én a Bokor Spin Full Contact pergető zsinórokkal töltöttem fel a dobokat.

Az orsó visszaforgás gátlása bekapcsolt helyzetben azonnal „ragad”, leheletnyi kottyanás sem érzékelhető. A felkapó kar működéséről örömmel jelezhetem, nagyon jelentős használat után sem változott, a tesztelt darabokon újszerű maradt. Dobás után a pergető horgászok általában kézzel és nem a felkapó kar pördítésével váltanak vissza, én is így csinálom, az orsónak is, nekem is, a csendnek is így esik jobban. A Bokor Spin pergető orsó elsőfékes, a kiemelkedő fékcsillagot szükség esetén azonnal megtalálják az újjak. Érzékeny fékét rövid úton állíthatjuk, ez is meglehetősen egyedi, de praktikus és hamar rááll a kezünk. A legnagyobb erők hangolásánál, csupán egy-két „kattintással” zárhatjuk erősebbre, vagy nyithatjuk finomabbra a fékerőt. A szerkezet a váratlan, kemény igénybevétel pillanataiban inkább egy cseppet puhítja, mintsem keményíti, letapasztja a féket.

Az orsó 2500-as méretét a kissé könnyedebb és az általános pergetésekhez, míg a nagyobb, 4000-es szériát, a nagyobb igénybevételt jelentő pergetésekhez is szívesen ajánlom.

Remélem Önök is gyakran hallják majd a fékmuzsikát, szép halakat fognak a Bokor Spin orsókkal is, akár csak én az elmúlt év, a tesztelés során. Bokor Károly

A BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó a BOKOR márkájú újabb modellje, mely horgászok számára készült. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így kitűnően ellenáll a korróziónak és a kopásnak. Az orsó mérete 2500, így alkalmas közepes méretű halak fogására, és kiválóan használható édesvízi és sós vízi horgászatnál is.

Az orsó 10+1cs golyóscsapágyas rendszerrel rendelkezik, amely rendkívül sima és stabil működést biztosít a horgászok számára. Az orsó üvegszálas rotorral, alumínium főtengellyel és CNC megmunkált alumínium dobágyazással rendelkezik, amelyek garantálják az orsó hosszú élettartamát.

Az orsó ergonomikus kialakítása és könnyű súlya kényelmes használatot biztosít a horgászok számára. Az orsó gumi hajtókarja csúszásgátló felülettel rendelkezik, ami biztonságos fogást és maximális erőátvitelt biztosít a horgászok számára.

Az orsó fékrendszere a BOKOR márkájú orsókra jellemző Carbon Matrix fékrendszer, amely kiemelkedő fékerőt biztosít a horgászok számára. Az orsó ellenálló és hosszú élettartamú, így évekig használható a horgászat során.

A BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó kiváló választás minden horgász számára, aki keres egy kiváló minőségű, tartós, sima működésű és könnyen használható orsót. Az orsó méretei 2500-as, így kiválóan használható édesvízi és sós vízi horgászatnál is. Az orsó jellemzői között említendő a Carbon Matrix fékrendszer, az alumínium főtengely, az üvegszálas rotor és a CNC megmunkált alumínium dobágyazás. Az orsó ergonomikus kialakítása és könnyű súlya kényelmes használatot biztosít a horgászok számára. A BOKOR SPIN 2500 10+1cs pergető orsó egy kiváló választás minden horgász számára, aki keres egy megbízható és tartós pergető orsót.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák