KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20102-100
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 1000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,15 mm / 180 m

3390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20102-100
Áttétel: 5,5:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 1000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 173 g
Zsinórkapacitás: 0,15 mm / 180 m

Kamasaki Super FD orsó

Könnyű pergetés vagy úszózás? A Kamasaki Super FD egy jó választás mindkettőre!

A minőségi grafit anyagoknak köszönhetően egy nagyon könnyű orsó jött létre. Így alkalmas a legfinomabb pergető botokon történő használatra.

2 csapágy biztosítja a sima futást, áttétele mérettől függően 5,5:1 és 5,2:1, ami megfelelő sebességű csalivontatást tesz lehetővé. Precíz elsőfékkel szabályozhatjuk, hogy milyen mértékben adagolja orsónk a horgon védekező halnak a zsinórt.

Külön öröm az UL pergetéssel most ismerkedő horgászok számár ez az orsó. Hiszen kiváló ára mellé olyan könnyű súly párosul, amit sokszor csak a jóval magasabb kategóriájú orsók tudnak megvalósítani.

Úszózásra is kifejezetten alkalmas, könnyű kis teleszkópos, vagy kétrészes botjainkra tehetjük rá, melyekkel a partközelben tudunk horgászni, keszegfélékre, kárászra, kisebb pontyokra.

Gyermekhorgászok számára is tökéletes választás.

A KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsó a horgászat legfontosabb eszközei közé tartozik. A KAMASAKI márka hosszú évek óta kiváló minőségű horgászfelszereléseket kínál a horgászok számára, és a SUPER FD1000 pergető orsó sem kivétel. Ez a kiváló minőségű pergető orsó azoknak a horgászoknak készült, akik a legjobbat akarják a halak megfogásához.

Az első dolog, ami szembetűnik a KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsóval kapcsolatban, az a magas minőségű anyaghasználat. A pergető orsó alumíniumból készült, ami rendkívül tartós és hosszú élettartamot biztosít. Az alumíniumból készült test nagyon erős és tartós, így bármilyen nehéz körülmények között is használjuk, biztosak lehetünk abban, hogy a pergető orsónk nem fog meghibásodni.

A KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsó egy nagyon könnyű és kisméretű orsó, amely könnyen elfér a horgászat során használt horgásztáskában. A pergető orsó mérete 1000-es, amelynek köszönhetően kisebb halak kifogására is alkalmas. Az orsó nagyon könnyű, így hosszabb időn keresztül is kényelmesen használható.

Az orsóval a legkülönfélébb technikákat lehet alkalmazni. A KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsó nagyon rugalmas, így könnyen alkalmazkodik a különböző horgásztechnikákhoz. Az orsó rendkívül simán működik, így a halak könnyen foghatóak. Az orsó magas áttételi arányának köszönhetően pedig a halakat gyorsan és hatékonyan lehet kifogni.

A KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsó rendkívül precízen működik. Az orsó precíziós csapágyakkal van felszerelve, amelyek biztosítják a sima és könnyű működést. Az orsó kiváló minőségű hajtókarja könnyedén és kényelmesen használható, így a horgászat során a legnagyobb halakat is könnyedén lehet kifogni.

Összességében a KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsó olyan horgászoknak készült, akik a legjobb minőséget keresik. Az orsó könnyű és kisméretű, így kényelmesen használható, de ugyanakkor rendkívül erős és tartós is. Az orsó precíziós csapágyakkal van felszerelve, így sima és hatékony működést biztosít. A KAMASAKI SUPER FD1000 pergető orsó a legjobb választás a halak sikeres kifogásához.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.53

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák