KAMASAKI SUPER FD2000 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20102-200
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,15 mm / 200 m

3490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20102-200
Áttétel: 5,5:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 205 g
Zsinórkapacitás: 0,15 mm / 200 m

Kamasaki Super FD orsó

Könnyű pergetés vagy úszózás? A Kamasaki Super FD egy jó választás mindkettőre!

A minőségi grafit anyagoknak köszönhetően egy nagyon könnyű orsó jött létre. Így alkalmas a legfinomabb pergető botokon történő használatra.

2 csapágy biztosítja a sima futást, áttétele mérettől függően 5,5:1 és 5,2:1, ami megfelelő sebességű csalivontatást tesz lehetővé. Precíz elsőfékkel szabályozhatjuk, hogy milyen mértékben adagolja orsónk a horgon védekező halnak a zsinórt.

Külön öröm az UL pergetéssel most ismerkedő horgászok számár ez az orsó. Hiszen kiváló ára mellé olyan könnyű súly párosul, amit sokszor csak a jóval magasabb kategóriájú orsók tudnak megvalósítani.

Úszózásra is kifejezetten alkalmas, könnyű kis teleszkópos, vagy kétrészes botjainkra tehetjük rá, melyekkel a partközelben tudunk horgászni, keszegfélékre, kárászra, kisebb pontyokra.

Gyermekhorgászok számára is tökéletes választás.

A KAMASAKI márkájú 'KAMASAKI SUPER FD2000 pergető orsó' tökéletes választás minden horgász számára, aki magas minőségű eszközöket keres pergetéshez. Ez az orsó kiválóan alkalmas a tengeri, édesvízi és halászatra is.

Az orsó 5+1 csapágy rendszerrel rendelkezik, amely sima és könnyű zsinórfutást biztosít. Az alumínium hajtókar és a nagy sebességű áttétel együttesen még nagyobb erőt adnak az orsónak, így az kiválóan alkalmas nagyobb halak fogására is.

Az állítható első fékrendszer lehetővé teszi a horgász számára, hogy finomhangolja a beállításokat, és biztosítsa a megfelelő húzóerőt a halak ellenállásának legyőzéséhez. A könnyen kezelhető visszaforgásgátló funkció lehetővé teszi a horgász számára, hogy gyorsan és hatékonyan szabályozza a zsinórt, így biztosítva a sima és hatékony halászatot.

Az orsó mérete 2000-as, így kisebb és közepes méretű halak fogására is kiválóan alkalmas. Az orsó könnyű és kényelmes fogást biztosít, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy hosszú órákon át horgásszon anélkül, hogy fáradt lenne.

Az orsó rozsdamentes acél csapágyakkal rendelkezik, amelyek megakadályozzák a rozsdásodást és biztosítják a hosszú élettartamot az orsónak. Az orsó magas minőségű anyagokból készült, így tartós és ellenálló az időjárás viszontagságainak.

Összességében a KAMASAKI SUPER FD2000 pergető orsó egy kiváló minőségű termék, amely kiválóan alkalmas minden horgász számára. Az orsó könnyen kezelhető, tartós és hatékony, így minden horgász számára ajánlott. Ha magas minőségű és megbízható pergető orsót keresel, akkor a KAMASAKI SUPER FD2000 az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.39

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák