KAMASAKI SUPER FD3000 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20102-300
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,20 mm / 240 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20102-300
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 3000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 217 g
Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 240 m

Kamasaki Super FD orsó

Könnyű pergetés vagy úszózás? A Kamasaki Super FD egy jó választás mindkettőre!

A minőségi grafit anyagoknak köszönhetően egy nagyon könnyű orsó jött létre. Így alkalmas a legfinomabb pergető botokon történő használatra.

2 csapágy biztosítja a sima futást, áttétele mérettől függően 5,5:1 és 5,2:1, ami megfelelő sebességű csalivontatást tesz lehetővé. Precíz elsőfékkel szabályozhatjuk, hogy milyen mértékben adagolja orsónk a horgon védekező halnak a zsinórt.

Külön öröm az UL pergetéssel most ismerkedő horgászok számár ez az orsó. Hiszen kiváló ára mellé olyan könnyű súly párosul, amit sokszor csak a jóval magasabb kategóriájú orsók tudnak megvalósítani.

Úszózásra is kifejezetten alkalmas, könnyű kis teleszkópos, vagy kétrészes botjainkra tehetjük rá, melyekkel a partközelben tudunk horgászni, keszegfélékre, kárászra, kisebb pontyokra.

Gyermekhorgászok számára is tökéletes választás.

A KAMASAKI SUPER FD3000 pergető orsó egy olyan minőségi termék, amely tökéletes választás minden horgász számára, aki szeretné a legjobb eredményeket elérni a pergető horgászatban. Ez az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek garantálják a tartósságot és a megbízhatóságot a horgászat során.

Az orsó kifejezetten a pergető horgászathoz lett tervezve, így minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szükséged lehet, hogy sikeres legyél a horgászatban. A KAMASAKI SUPER FD3000 pergető orsó nagyon könnyű, ami kényelmes és egyszerűvé teszi a használatát. A kialakítása nagyon ergonomikus, így kényelmesen és hatékonyan tudod használni az orsót.

Az orsó mérete kifejezetten a pergető horgászatra lett tervezve, így ideális a kisebb és közepes halak fogására. A KAMASAKI SUPER FD3000 pergető orsó mérete 3000, ami azt jelenti, hogy könnyedén kezelhető és használható, akár hosszabb ideig is.

Az orsó rendkívül pontos és kiegyensúlyozott, ami azt jelenti, hogy nagyon pontosan és hatékonyan tudod használni a horgászat során. Az orsóhoz tartozó dob gondosan tervezett, így a zsinór simán és könnyedén tud rajta futni, ami segít abban, hogy a zsinór mindig feszülten legyen.

Az orsó nagyon erős és tartós, így bátran használhatod a horgászatban. Az orsó konstrukciója nagyon masszív, így ellenálló a különböző nyomásoknak és terheléseknek. Az orsó csapágyazása nagyon kiváló minőségű, így nagyon simán és könnyedén tudod használni a horgászat során.

A KAMASAKI SUPER FD3000 pergető orsó egy nagyon kiváló minőségű termék, amely minden horgász számára ajánlott. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós és megbízható. Az orsó ergonomikus kialakítása és könnyű súlya nagyon kényelmes és hatékony használatot biztosít a horgászat során.

Az orsóhoz tartozó alkatrészek könnyen cserélhetőek, így ha szükséges, akkor könnyedén tudod javítani vagy cserélni azokat. Az orsó nagyon egyszerűen karbantartható, így hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára. Az orsó kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik, így minden horgász számára megfizethető.

Végül, a KAMASAKI SUPER FD3000 pergető orsó egy olyan minőségi termék, amely garantálja a hatékony és kényelmes horgászatot. Ez az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, rendkívül tartós és megbízható. Az orsó ergonomikus kialakítása és könnyű súlya nagyon kényelmes és hatékony használatot biztosít a horgászat során. Ha szeretnél a pergető horgászatban sikeres lenni, akkor a KAMASAKI SUPER FD3000 pergető orsó az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 1.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák