KAMASAKI SUPER FD4000 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20102-400
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,30 mm / 200 m

3790 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20102-400
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 233 g
Zsinórkapacitás: 0,30 mm / 200 m

Kamasaki Super FD orsó

Könnyű pergetés vagy úszózás? A Kamasaki Super FD egy jó választás mindkettőre!

A minőségi grafit anyagoknak köszönhetően egy nagyon könnyű orsó jött létre. Így alkalmas a legfinomabb pergető botokon történő használatra.

2 csapágy biztosítja a sima futást, áttétele mérettől függően 5,5:1 és 5,2:1, ami megfelelő sebességű csalivontatást tesz lehetővé. Precíz elsőfékkel szabályozhatjuk, hogy milyen mértékben adagolja orsónk a horgon védekező halnak a zsinórt.

Külön öröm az UL pergetéssel most ismerkedő horgászok számár ez az orsó. Hiszen kiváló ára mellé olyan könnyű súly párosul, amit sokszor csak a jóval magasabb kategóriájú orsók tudnak megvalósítani.

Úszózásra is kifejezetten alkalmas, könnyű kis teleszkópos, vagy kétrészes botjainkra tehetjük rá, melyekkel a partközelben tudunk horgászni, keszegfélékre, kárászra, kisebb pontyokra.

Gyermekhorgászok számára is tökéletes választás.

A KAMASAKI SUPER FD4000 pergető orsó egy olyan kiváló minőségű termék, amely a horgászok számára kínál valóban izgalmas előnyöket. Az orsó megjelenése egyértelműen azt sugallja, hogy a KAMASAKI mérnökei a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően tervezték meg és gyártották. A KAMASAKI SUPER FD4000 pergető orsó mérete 4000, ami kifejezetten alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására.

Az orsó könnyű alumínium testének köszönhetően, azonban meglepően szilárd és tartós. A precízen megmunkált fogaskerék rendszer biztosítja a hosszú távú megbízható működést, és egyenletes fordulatszámot, amely hatékony a halak elkapásában. Az orsóban található 7+1 csapágy pedig kiválóan működik, és biztosítja a sima és könnyű csévélési élményt.

Az orsó kialakítása szép és ergonomikus, és remekül illeszkedik a horgász kezébe. A könnyű súlyának köszönhetően, az orsó könnyen kezelhető, és az erőteljes rotor rendszerrel kombinálva, a KAMASAKI SUPER FD4000 pergető orsó segít abban, hogy a horgász zökkenőmentesen és hatékonyan kapja el a halakat.

Az orsó tervezői egy másik remek előnyt is beépítettek a termékbe, amely a nagy teljesítményű fékrendszerben nyilvánul meg. A fékrendszer lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyen és hatékonyan állítsa be az orsó fékerősségét, és így könnyebben ellenállhat a nagyobb, erősebb halaknak is.

Véleményem szerint, a KAMASAKI SUPER FD4000 pergető orsó számos előnnyel rendelkezik. A könnyű és tartós test, a precízen megmunkált fogaskerék rendszer, a kiváló minőségű csapágyak és a nagy teljesítményű fékrendszer mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a horgász a lehető legjobb élményt kapja a halak elkapásában. A termék kiváló minősége garantálja, hogy a horgász hosszú távon is élvezheti az orsó használatát, és sikeresen foghatja a halakat. Ha tehát egy kiváló minőségű, megbízható és könnyen használható pergető orsót keresel, a KAMASAKI SUPER FD4000 pergető orsó az ideális választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák