KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20590-400
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 3+1
Zsinór: 0,20 mm / 110 m

7190 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20590-400
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 3+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 230 g
Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 110 m
A Kamasaki cég belépő kategóriás orsóját a dobon található jó minőségű fonott zsinór teszi igazán kiemelkedő darabbá társai között.

Tökéletes választás azoknak, akik most tartanak a középnehéz pergetés tudományának kezdeti szakaszán, s igénylik a fonott zsinór nyújtotta előnyök megismerését egyaránt.
A könnyű, mindössze 230 grammos negyvenes méretű orsó 3 csapággyal és egy tűgörgős visszaforgás-gátlóval rendelkezik.

A soklamellás fékrendszer tág határok között állítható és precízen adagolja a zsinórt a fárasztás során,így minimálisra csökken a halvesztés esélye. Mérete és kis súlya miatt jó választás rövidebb botokhoz wobblerezéshez, gumihalazáshoz és villantózáshoz egyaránt. Méretéből adódó univerzalitása a süllő, csuka és balin pergetés lehetőségét egyaránt megteremti.A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet minden horgásznak érdemes kipróbálnia. Ez a pergető orsó kiválóan alkalmas a kisebb és közepes méretű halak fogására, és tökéletesen megfelel minden horgászati kihívásnak.

Ez a pergető orsó strapabíró és erős, ami azt jelenti, hogy bármilyen körülmények között használható. A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik.

Az orsó fonott zsinórral van ellátva, ami azt jelenti, hogy nagyon erős és tartós. A fonott zsinór kiválóan alkalmazkodik a vízben lévő környezethez, és a halak nem tudják könnyen szétvágni. Ez a pergető orsó így garantáltan segíti a horgászokat abban, hogy a lehető legtöbb halat fogjanak.

A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó kiválóan alkalmazkodik a különböző horgászati technikákhoz. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a csalik hosszú dobását, így a horgászok könnyedén elérhetik a távolabbi pontokat is. Az orsó kiválóan alkalmazkodik a különböző víztípusokhoz is, így bármilyen körülmények között használható.

Az orsó mérete 4000, ami azt jelenti, hogy nagyobb halak fogására is alkalmas. Az orsó mérete lehetővé teszi a nagyobb mennyiségű zsinór tárolását, így a horgászok több lehetőséggel rendelkeznek a halak fogására.

Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és a tervezők minden részletre odafigyeltek. Az orsó ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és hatékony használatot, így a horgászok hosszabb időn keresztül is használhatják az orsót anélkül, hogy fáradtnak éreznék magukat.

A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó kiváló választás minden horgász számára, aki szeretne nagyobb mennyiségű halat fogni. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, erős és tartós, és garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. Az orsó fonott zsinórral van ellátva, ami kiválóan alkalmazkodik a vízben lévő környezethez, és segíti a horgászokat a halak fogásában. A KAMASAKI SUPER SPIN 4000 FONOTT ZSINÓRRAL pergető orsó minden horgász számára ajánlott, aki szeretne kiváló minőségű és hatékony horgászati eszközöket használni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.44

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák