KAMASAKI THUNDER FD 3000 2CS pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20307-300
Gyártó: KAMASAKI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 2
Zsinór: 0,20 mm / 260 m

3690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20307-300
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 2
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 3000
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 220 g
Zsinórkapacitás: 0,20 mm / 260 m

Kamasaki Thunder FD orsó

Egy kezdőknek való orsó használhatósága sok esetben nem a legjobb, de ha közelebbről is megszemléljük a Thunder orsót ennek a feltételezésnek pont az ellenkezőjét tapasztalhatjuk: Igen is jó!

Egy nagyon könnyű, kis kompakt orsóról beszélünk, ami tökéletesen alkalmas úszózásra, könnyű szerelékes fenekezésre.

Kezdő horgászoknak, vagy gyerekeknek nagyon jó választás, hiszen jól tolerálja a kezdők figyelmetlenségét.
2 csapágy biztosítja a sima futást, ebben a kategóriában ez bőven elegendő.
Megfelelő méretű dobbal rendelkezik, így a 4000-es méretre 0,25 mm-es zsinórból több, mint 200 métert tekerhetünk fel.

Ez elegendő a dobáshoz, fárasztáshoz, még ha 1-1 horgászat alkalmával több 10 métert be is kell szakítanunk belőle.

Könnyedén állítható elsőfékkel rendelkezik, így a megfelelő fékerő beállítása gyerekjáték.

A KAMASAKI THUNDER FD 3000 2CS pergető orsó egy olyan eszköz, amely megkönnyíti a halászok dolgát a vízen. Ez a termék kiváló minőségű alkatrészből készült, amely garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt a horgászat során. A KAMASAKI márka a horgászok körében egyre népszerűbbé válik, és ez az orsó csak megerősíti ezt a tényt.

Az orsó mérete 3000, ami ideális a pergető horgászathoz. Ez a méret lehetővé teszi, hogy könnyen és hatékonyan horgásszunk a kisebb és közepes méretű halak után. Az orsó egyszerűen használható, és könnyű kezelni, így a kezdők is könnyen meg tudják használni.

Az orsó két csapágyat tartalmaz, amelyek biztosítják a sima működést és a hosszú élettartamot. Az orsó a legkönnyebb és legellenállóbb anyagokból készült, így nem kell aggódnunk a rozsda vagy a kopás miatt. Az orsó tartós, és hosszú időn át használható.

A KAMASAKI THUNDER FD 3000 2CS pergető orsó nagy előnye, hogy rendkívül könnyű. Ez nagyon fontos, mert így a horgászat során kevésbé fáradunk el, és hosszabb időn át tudunk horgászni. Az orsó a legkönnyebb anyagokból készült, így nem kell aggódnunk az orsó súlya miatt.

Az orsó rendkívül sima működést biztosít, és a horgászat során könnyen kezelhető. Az orsó kiválóan alkalmas könnyű és közepes méretű halak után való horgászatra. Az orsó kiválóan alkalmas a folyók, tavak és tengerparti horgászat során is.

Összefoglalva, a KAMASAKI THUNDER FD 3000 2CS pergető orsó egy olyan termék, amely kiváló minőségű anyagokból készült, és garantálja a hosszú élettartamot és a kiváló teljesítményt. Az orsó könnyen használható, és rendkívül könnyű, így hosszabb időn át is horgászhatunk. Az orsó kiválóan alkalmas a könnyű és közepes méretű halak után való horgászatra, és a folyók, tavak és tengerparti horgászat során is használható. Ha keresel egy megbízható és hatékony pergető orsót, akkor a KAMASAKI THUNDER FD 3000 2CS pergető orsó a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák