L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-25450-200
Gyártó: L&K
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 8+1
Zsinór: 0,18 mm / 170 m
9990 Ft 14990 Ft

33% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Lukácsi Béla és Kovács Adrián nevével fémjelzett termékekkel már régóta találkozhatnak a pergetés szerelmesei. Vannak köztük műcsalik, jigfejek, speciális műcsali fejek, zsinórok, horgászbotok, de mindeddig hiányzott a palettáról maga az orsó, ami a pergetés egyik legfontosabb eleme.
Cikkszám: 25450-200
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 8+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Fém + grafit
Súly: 257 g
Zsinórkapacitás: 0,18 mm / 170 m

Lukácsi Béla és Kovács Adrián nevével fémjelzett termékekkel már régóta találkozhatnak a pergetés szerelmesei. Vannak köztük műcsalik, jigfejek, speciális műcsali fejek, zsinórok, horgászbotok, de mindeddig hiányzott a palettáról maga az orsó, ami a pergetés egyik legfontosabb eleme.

Az L&K Proguide megalkotása hosszas tervező munka és még ennél is több teszt eredménye. Az orsó megalkotása során az alábbi szempontok voltak az irányadóak: Megfelelően könnyű, ám mégis masszív orsó, ami precizitása miatt megfelel UL pergetésre, de kellően masszív ahhoz, hogy keményebb szituációkban is megállja a helyét. Hosszú élettartam! Ezt a megfelelő minőségű anyagok elérésével lehet egyedül létrehozni.

Masszív ház, erős rotor, a hajtókar illesztése hézag, ezáltal kotyogás mentes. Vastag felkapókar, fém anyagok a dob és a hajtókar kialakítása során. Kivételesen megbízható fék. A pergetés során bármikor horogra kerülhet életünk hala. Hogy kezünkben is tarthassuk megfelelő fék is kell hozzá, amit ha kell, annyira behúzunk, hogy már csak a legnagyobb erőhatásokra szólal meg. Viszont ekkor is létfontosságú, hogy egyenletesen adagolja a zsinórt.

A csapágyak számának és megfelelő elosztásának köszönhetjük, hogy az orsó futása sima, zökkenőmentes. Ez csak néhány volt azokból a szempontokból, melyek szerepet játszottak az orsó megalkotása során. A tesztek során kerültek kijavításra azok az apróságok, melyek miatt egy kiváló pergető orsót tarthatunk a kezünkben.

Az L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó egy olyan minőségi eszköz, amely minden horgász számára nélkülözhetetlen kellék. A termék méretei 2000-es, ami egy közepes méretnek felel meg, így ideális választás lehet mind a kezdő, mind a haladó horgászok számára is. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készült, így garantáltan tartós és megbízható kiegészítője lehet horgászfelszerelésünknek.

Az L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó előnyei között szerepel a nagy teherbírás, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is. Az orsó tökéletesen megfelel a pergető horgászat során jellemző igényeknek, így kiválóan alkalmazható mindenféle pergető technikához. Az orsó rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható, anélkül, hogy a horgász fáradtnak érezné magát.

Az L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó egy nagyszerű választás lehet a horgászok számára, akik szeretik a nagyobb halakat fogni. Az orsó kiváló minőségű acélból készült csapágyakkal rendelkezik, amelyek garantáltan sima és csendes működést biztosítanak. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a könnyű és precíz dobást, így a halak fogása még nagyobb élmény lesz.

Az L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó egy nagyon hasznos kiegészítője lehet a horgászfelszerelésünknek. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és megbízható eszköz. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a könnyű és precíz dobást, így a halak fogása még nagyobb élmény lesz. Az orsó használata közben a horgászok biztosak lehetnek abban, hogy a nagyobb halak is könnyedén megfoghatóak, mivel az orsó nagy teherbírású.

Az L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó a horgászok számára elengedhetetlen kellék, ha nagyobb halakat szeretnének fogni. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, így garantáltan tartós és megbízható eszköz. Az orsó rendkívül könnyű, így hosszabb ideig is kényelmesen használható, anélkül, hogy a horgász fáradtnak érezné magát. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a könnyű és precíz dobást, így a halak fogása még nagyobb élmény lesz. Az orsó nagy teherbírása lehetővé teszi a nagyobb halak megfogását, így a horgászok bátran vethetik be az orsót a vizekbe.

Összességében az L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó egy kiváló minőségű kiegészítője lehet a horgászfelszerelésünknek. Az orsó nagy teherbírása lehetővé teszi a nagyobb halak megfogását, így a horgászok bátran vethetik be az orsót a vizekbe. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a könnyű és precíz dobást, így a halak fogása még nagyobb élmény lesz. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készült, így garantáltan tartós és megbízható eszköz. Ha szeretnél egy olyan pergető orsót, amely minden igényt kielégít, akkor az L&K PROGUIDE 2000 8+1cs pergető orsó az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák