RYOBI CYNOS III 3000 5+1 pergető orsó

Külső raktáron
Cikkszám: EF-22111-302
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-3 munkanap
Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 200 m - 0.25 mm
28990 Ft 35990 Ft

19% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 22111-302
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 3000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 295 g
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 200 m

Ryobi Cynos III orsó

A Ryobi Cynos ötvözi magában a legújabb japán technológiákat, a minőséget, mindezt egy megfizethető kivitelben komponálva.

Szinte bármely horgászmódszernél eszközölhető a típus, méretektől függően. A legnagyobb méret harcsázni is megfelelő, esetleg tengeri horgászathoz, a kis és közepes méretek, pedig a legnagyobb igénybevételt jelentő pergető módszerhez is szuper alternatívák.

Könnyített fém, carbon betétes dobbal rendelkeznek, plusz az orsó féke is carbon rendszert kapott, melynek köszönhetően teljesen letapadásmentes fárasztás közben, a legnagyobb terhelés során is.

Technikai paraméterek:

- Robosztus, kompozit orsóház
- Gumírozott dob, melyen a fonott nem csúszik el
- Csepp és pormentes fékrendszer
- 5+1 csapágy
- CNC forgáscsolt hajtókar
- Végtelenített visszaforgásgátló

A RYOBI CYNOS III 3000 5+1 pergető orsó egy nagyon kiváló minőségű termék, amelyet minden horgász szívesen használhat a kalandos vizeken. Az orsó rendkívül könnyű, de nagyon erős és tartós, így igazán megbízható társ lehet a horgászat során.

Az orsó ellenáll a rozsdának és a sós víznek is, így bátran használható a tengeren való horgászat során is. A RYOBI CYNOS III 3000 5+1 pergető orsó egy nagyon fontos előnye, hogy nagyon precízen működik, és a horgászat során nem okoz semmilyen problémát.

Az orsó nagyon könnyű, ami nagyon előnyös a hosszú ideig tartó horgászatok során. Az orsó kialakítása és a felhasznált anyagok nagyon erősnek és tartósnak bizonyulnak, így éveken át megbízható társ lehet a horgászok számára.

A RYOBI CYNOS III 3000 5+1 pergető orsó kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is, mivel nagyon erős és tartós, és kiválóan működik még nagyobb terhelés alatt is. Az orsó mérete 3000, ami megfelelő méretű ahhoz, hogy nagyobb halakat is sikeresen ki tudjunk fogni.

Az orsó rendkívül könnyű, így kiválóan alkalmas a hosszabb ideig tartó horgászatokhoz is. Az orsó kialakítása és a felhasznált anyagok nagyon erősek és tartósak, így biztosak lehetünk abban, hogy a RYOBI CYNOS III 3000 5+1 pergető orsó éveken át kiválóan fog szolgálni minket.

A RYOBI CYNOS III 3000 5+1 pergető orsó egy nagyszerű választás minden horgász számára, aki egy megbízható és erős orsót szeretne használni a horgászat során. Az orsó kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, így bátran ajánlom minden horgásznak, aki egy igazán jó minőségű pergető orsót szeretne vásárolni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák