RYOBI ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-22121-200
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 6
Zsinór: 0,28mm/105m

18990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 22121-200
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 6
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Alumínium + Grafit pótdob
Orsóház anyaga: Fém + Grafit
Súly: 270 g
Változat: TM
Zsinórkapacitás: 0,28 mm / 105 m

Ryobi Ecusima TM orsó

A Ryobi orsócsalád népszerű darabjának legújabb változata.

Univerzális, hiszen mindenfajta gyűrűs botos készséggel használható. Extrém igénybevétel esetén sem okoz csalódást.

Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. Házi karbantartást nem igényel, egy-két évente kell csak szervizelni, ami nem más, mint egy belső takarítás és zsírozás.

A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli.

A RYOBI márkájú ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászok biztosan imádni fognak. Ez az orsó a RYOBI által kifejlesztett ECUSIMA sorozat tagja, amely a legjobb minőséget és teljesítményt nyújtja a horgászoknak.

Az ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó kiváló minőségű grafit anyagból készült, ami azt jelenti, hogy rendkívül könnyű és tartós. Ez a könnyűség és a tartósság azt jelenti, hogy a horgászok számára könnyű és kényelmes használatot biztosít, és hosszú évekig használható lesz.

Ezenkívül az orsó hatékonyan működik, és kiváló teljesítményt nyújt minden horgászati ​​körülmények között. Az ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó hatékony hajtórugó rendszerrel van felszerelve, amely biztosítja a sima és pontos dobást. A hatékony hajtórugó rendszernek köszönhetően a horgászok könnyedén beállíthatják a dobást a kívánt távolságra.

Az orsó nagy sebességgel és erővel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a horgászok könnyedén tudnak nagy halakat fogni. Az ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó hatékony hajtóművel van felszerelve, amely biztosítja a sima és erőteljes horgászatot.

A termék mérete is fontos szerepet játszik a horgászok számára. Az ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó mérete 2000, ami azt jelenti, hogy ez az orsó közepes méretű. Ez az orsó tökéletesen megfelel a közepes méretű halak horgászatára, és kényelmesen használható minden horgászati ​​körülmények között.

Összefoglalva, a RYOBI ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a horgászoknak a legjobb teljesítményt és kényelmet. Ez az orsó könnyű, tartós és hatékony, és a horgászok számára kiváló lehetőséget nyújt a közepes méretű halak horgászatára. Ha egy magas minőségű pergető orsót keresel, akkor az ECUSIMA 2000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó a tökéletes választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák