RYOBI ECUSIMA 3000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-22121-300
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 3000
Csapágy(ak) száma: 6
Zsinór: 0,25mm/200m

19990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 22121-300
Áttétel: 5,0:1
Csapágy: 6
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 3000
Orsódob: Alumínium + Grafit pótdob
Orsóház anyaga: Fém + Grafit
Súly: 320 g
Változat: TM
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 200 m

Ryobi Ecusima TM orsó

A Ryobi orsócsalád népszerű darabjának legújabb változata.

Univerzális, hiszen mindenfajta gyűrűs botos készséggel használható. Extrém igénybevétel esetén sem okoz csalódást.

Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. Házi karbantartást nem igényel, egy-két évente kell csak szervizelni, ami nem más, mint egy belső takarítás és zsírozás.

A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli.

A RYOBI ECUSIMA 3000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy kiváló minőségű horgász felszerelés, melynek segítségével könnyedén és hatékonyan halászhatunk. Ez az orsó rendkívül tartós és erős, ugyanakkor rendkívül könnyű is, így hosszabb ideig is képesek vagyunk a vízparton tartani.

Az orsó mérete ideális a kisebb és közepes méretű halak fogására, így ha gyakran horgászunk ilyen halakra, akkor ez az orsó tökéletes választás lehet számunkra. Az 5+1 csapágy rendszernek köszönhetően az orsó rendkívül sima és könnyen kezelhető, így a halak akadását is könnyedén észrevehetjük és gyorsan reagálhatunk a helyzetünkre.

Az orsó test anyaga nagyon könnyű, mégis rendkívül szilárd és tartós. A grafit pót-dob pedig további erőt és tartósságot biztosít az orsónak. A kényelmes, ergonomikus markolat pedig segít abban, hogy hosszabb ideig is kényelmesen és hatékonyan horgásszunk.

Az RYOBI ECUSIMA 3000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy igazi kincs a horgászok számára. Könnyű és hatékony használata mellett, a tartóssága és erőssége is rendkívüli. Az orsó számos előnnyel bír, mint például a könnyű kezelhetőség, a kényelmes markolat, a nagyszerű csapágy rendszer, és a tartós anyagok használata.

Ha szeretnél egy minőségi és megbízható pergető orsót, akkor az RYOBI ECUSIMA 3000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy kiváló választás lehet számodra. Könnyedén és hatékonyan halászhatsz vele a kedvenc helyeidre, miközben élvezheted a kényelmes és hatékony horgászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.76

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák