RYOBI ECUSIMA 4000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-22121-400
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 6
Zsinór: 0,25mm/290m

21000 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 22121-400
Áttétel: 5,0:1
Csapágy: 6
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Alumínium + Grafit pótdob
Orsóház anyaga: Fém + Grafit
Súly: 325 g
Változat: TM
Zsinórkapacitás: 0,25 mm / 290 m

Ryobi Ecusima TM orsó

A Ryobi orsócsalád népszerű darabjának legújabb változata.

Univerzális, hiszen mindenfajta gyűrűs botos készséggel használható. Extrém igénybevétel esetén sem okoz csalódást.

Ezt a kiváló felépítésű belső szerkezetnek, és a precíziós fékrendszernek köszönheti. Házi karbantartást nem igényel, egy-két évente kell csak szervizelni, ami nem más, mint egy belső takarítás és zsírozás.

A kedvező ár mellé társuló kimagasló minőség a legnépszerűbb orsók közé emeli.

A RYOBI ECUSIMA 4000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy kiváló minőségű horgászati felszerelés, amelyet a RYOBI brandről ismert felszerelések készítettek. Ez az orsó egy könnyű és tartós grafitlemez felépítéssel rendelkezik, amely az optimális teljesítmény és a hosszú élettartam érdekében készült.

Ez az orsó kiválóan alkalmas pergető és fenekező horgászatra is. A nagy sebességű áttételnek köszönhetően a horgászok gyorsan és hatékonyan haladhatnak a vízen, miközben kényelmesen kezelik az orsót. A finom hangolás lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyedén állítsa be a feszültséget az összes fontos beállítás eléréséhez.

Az ECUSIMA 4000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy precíziós megmunkálású fém dobrendszerrel rendelkezik, amely könnyű és tartós. A dobrendszer nagyobb területet biztosít a zsinórnak, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb távolságra dobjon a horgász. Emellett a kiváló minőségű csapágyak és a precíziós fogaskerekek biztosítják, hogy az orsó sima és hatékony működést biztosítson minden alkalommal.

Ez az orsó könnyű és kompakt, így ideális a horgászok számára, akik hosszabb ideig szeretnének horgászni. A kényelmes fogantyú és az ergonomikus tervezés lehetővé teszi a horgász számára, hogy kényelmesen kezelje az orsót, és élvezze a horgászatot.

A RYOBI ECUSIMA 4000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó mérete 4000, ami azt jelenti, hogy alkalmas közepes és nagyobb méretű halak horgászatára is. A 6 csapágy és a 5,1:1 áttétel nagyszerű kombinációja lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan horgásszanak, és magas szintű teljesítményt érjenek el.

Összességében a RYOBI ECUSIMA 4000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó egy kiváló minőségű és megbízható felszerelés, amely a horgászoknak minden szinten megfelelő lehet. Az orsó könnyen kezelhető, tartós és hatékony, és kiválóan alkalmas közepes és nagyobb méretű halak horgászatára. Ha minőségi és megbízható horgászfelszerelést keresel, akkor az ECUSIMA 4000 6CS + GRAFIT PÓTDOB TM pergető orsó a megfelelő választás lehet számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.59

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák