RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-22106-100
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 1000
Csapágy(ak) száma: 8+1
Zsinór: 150 m-0,205 mm

46990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Ryobi Zauber TM orsó - Kevés olyan orsó van amely azt a megbízhatóságot és stabilitást tudná nyújtani, mint a Ryobi Zauber! Fém ház és fém dob a jellemzője ennek a nyolc csapágyas, csúcsminőségű orsónak. Az erősített felkapó kar és a kiváló fék lehetővé teszik a kapitális példányok fárasztását.
Cikkszám: 22106-100
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 8+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 1000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Fém
Súly: 231 g
Változat: TM
Zsinórkapacitás: 150 m / 0,205 mm

Ryobi Zauber TM orsó

Kevés olyan orsó van amely azt a megbízhatóságot és stabilitást tudná nyújtani, mint a Ryobi Zauber!

Fém ház és fém dob a jellemzője ennek a nyolc csapágyas, csúcsminőségű orsónak.

Első ránézésre kicsinek tűnik a harcsázó pergetésre ez a teljes mértékben fémből készült orsó, de ha részletesebben megnézzük, láthatjuk, hogy sugárzik belőle az erő.

Mint minden Ryobi orsóról, erről is elmondhatjuk, hogy a precíz illesztés és a finom fékrendszer az erőssége. A sima futás eléréséhez nagyban hozzájárul a 8+1 csapágy alkalmazása.

A kétsebességű, oszcillációs (Wormshaft) tengelyemelő szerkezet és a csapágyazott zsinórvezető görgő használatával a fonott zsinór elrendezése is tökéletes.

Az erősített felkapó kar és a kiváló fék lehetővé teszik a kapitális példányok fárasztását.

A gombnyomással behajtható karral ellátott verzió ide kattintva érhető el.

A RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó egy nagy teljesítményű eszköz, amelyet a legigényesebb horgászok számára terveztek. Ez az orsó különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan horgásszanak különböző vizeken.

Az RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó a legújabb technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi számára, hogy nagyon hosszú távolságra dobjon, így a horgászok könnyedén elérhetik a nehezen megközelíthető helyeket is. Az orsó egyedi csapágy-rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a sima és könnyed működést, így a horgászok kényelmesen és hatékonyan tudnak horgászni.

Az RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó nagyon könnyű, ami nagyon fontos a hosszú távú horgászat során. Az orsó mérete nagyon kicsi, így a horgászok kényelmesen tudják használni, és nem fáradnak el a hosszú órák alatt sem. Az orsó ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos fogást, így a horgászok nem fognak elveszíteni semmit a horgászat során.

Az RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó nagyon erős, és kiváló minőségű anyagokból készült. Az orsó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amelynek köszönhetően tartós és ellenálló a korrózióval szemben. Az orsó nagyon könnyen használható, és nagyon gyorsan beállítható a kívánt mennyiségű vonalhoz, ami nagyon fontos a horgászat során.

Az RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó nagyon sok előnnyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hatékony horgászatot a legnehezebb körülmények között is. Az orsó nagyon könnyű, kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon erős. Az orsónak nagyszerű csapágy-rendszere van, amely lehetővé teszi a sima és könnyed működést.

Az RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó mérete 1000, ami azt jelenti, hogy az orsó átmérője 63 milliméter, a fém pótdob átmérője pedig 38 milliméter. Az orsó súlya 165 gramm, és a zsinórkapacitása 0,20 mm/200 méter. Az orsó áttétele 5,1:1, és a maximális fékereje 3,5 kg.

Az RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó egy nagyszerű eszköz, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy élvezhessék a horgászatot, és kényelmesen és hatékonyan tudjanak horgászni. Az orsó nagyon könnyű, kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon erős. Az orsó nagyszerű csapágy-rendszere van, amely lehetővé teszi a sima és könnyed működést. Az RYOBI ZAUBER 1000 8+1CS TM pergető orsó nagyszerű választás minden horgász számára, aki a legjobbat szeretné a horgászat során.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 4.46

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák