RYOBI ZAUBER 2000 8+1CS TM pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-22106-200
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 8+1
Zsinór: 155 m-0,235 mm

48990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Ryobi Zauber TM orsó - Kevés olyan orsó van amely azt a megbízhatóságot és stabilitást tudná nyújtani, mint a Ryobi Zauber! Fém ház és fém dob a jellemzője ennek a nyolc csapágyas, csúcsminőségű orsónak. Az erősített felkapó kar és a kiváló fék lehetővé teszik a kapitális példányok fárasztását.
Cikkszám: 22106-200
Áttétel: 5,1:1
Csapágy: 8+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Fém
Súly: 233 g
Változat: TM
Zsinórkapacitás: 155 m / 0,235 mm

Ryobi Zauber TM orsó

Kevés olyan orsó van amely azt a megbízhatóságot és stabilitást tudná nyújtani, mint a Ryobi Zauber!

Fém ház és fém dob a jellemzője ennek a nyolc csapágyas, csúcsminőségű orsónak.

Első ránézésre kicsinek tűnik a harcsázó pergetésre ez a teljes mértékben fémből készült orsó, de ha részletesebben megnézzük, láthatjuk, hogy sugárzik belőle az erő.

Mint minden Ryobi orsóról, erről is elmondhatjuk, hogy a precíz illesztés és a finom fékrendszer az erőssége. A sima futás eléréséhez nagyban hozzájárul a 8+1 csapágy alkalmazása.

A kétsebességű, oszcillációs (Wormshaft) tengelyemelő szerkezet és a csapágyazott zsinórvezető görgő használatával a fonott zsinór elrendezése is tökéletes.

Az erősített felkapó kar és a kiváló fék lehetővé teszik a kapitális példányok fárasztását.

A gombnyomással behajtható karral ellátott verzió ide kattintva érhető el.

A RYOBI ZAUBER 2000 8+1CS TM pergető orsó egy kiváló minőségű, megbízható és sokoldalú eszköz a horgászok számára. A RYOBI márka híres a kiváló minőségű horgász felszereléseiről, és ez az orsó sem kivétel. A RYOBI ZAUBER 2000 8+1CS TM pergető orsó nagyon könnyű, és kiválóan illeszkedik a kézbe. Ennek köszönhetően nagyon kényelmes a horgászat során, és hosszú órákig is könnyedén használható.

Az orsó 8+1 csapágyazással rendelkezik, ami garantálja a sima és stabil működést. A csapágyak kiváló minőségűek, és hosszú élettartamot biztosítanak. A fogaskerék rendszer is nagyon pontos és megbízható, így biztos lehet benne, hogy az orsó minden helyzetben megfelelően működik majd.

A RYOBI ZAUBER 2000 8+1CS TM pergető orsó nagyon sokoldalú eszköz, és kiválóan alkalmas a különböző horgászmódszerekhez. A nagyobb méretű halak fogásához is alkalmazható, de ugyanakkor könnyedén használható kisebb halak fogásához is. A pergető orsó nagyon stabil és erős, így biztos lehet benne, hogy a halakat biztonságosan fel tudja húzni.

Az orsó mérete 2000, ami azt jelenti, hogy kisebb méretű halak fogására is alkalmas. A mérete ellenére azonban rendkívül erős és megbízható, így akár nagyobb halakat is képes felhúzni. Az orsó súlya mindössze 245 gramm, így nagyon könnyű és kényelmes az használata.

Összességében a RYOBI ZAUBER 2000 8+1CS TM pergető orsó egy kiváló minőségű és sokoldalú eszköz a horgászok számára. A könnyű és kényelmes használat mellett nagyon stabil és erős is, így biztos lehet benne, hogy minden helyzetben megfelelően fog működni. Ha egy megbízható és sokoldalú pergető orsót keres, akkor a RYOBI ZAUBER 2000 8+1CS TM pergető orsó tökéletes választás lehet az Ön számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák