RYOBI ZAUBER 4000 8+1CS TM pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-22106-400
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 8+1
Zsinór: 110 m-0,37 mm

52990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 22106-400
Áttétel: 5,0:1
Csapágy: 8+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Fém
Súly: 315 g
Változat: TM
Zsinórkapacitás: 110 m / 0,37 mm

Ryobi Zauber TM orsó

Kevés olyan orsó van amely azt a megbízhatóságot és stabilitást tudná nyújtani, mint a Ryobi Zauber!

Fém ház és fém dob a jellemzője ennek a nyolc csapágyas, csúcsminőségű orsónak.

Első ránézésre kicsinek tűnik a harcsázó pergetésre ez a teljes mértékben fémből készült orsó, de ha részletesebben megnézzük, láthatjuk, hogy sugárzik belőle az erő.

Mint minden Ryobi orsóról, erről is elmondhatjuk, hogy a precíz illesztés és a finom fékrendszer az erőssége. A sima futás eléréséhez nagyban hozzájárul a 8+1 csapágy alkalmazása.

A kétsebességű, oszcillációs (Wormshaft) tengelyemelő szerkezet és a csapágyazott zsinórvezető görgő használatával a fonott zsinór elrendezése is tökéletes.

Az erősített felkapó kar és a kiváló fék lehetővé teszik a kapitális példányok fárasztását.

A gombnyomással behajtható karral ellátott verzió ide kattintva érhető el.

A RYOBI ZAUBER 4000 8+1CS TM pergető orsó egy olyan kiváló minőségű termék, melyet a horgászok számára terveztek. Ez az orsó csúcsminőségű anyagokból készült, így tartós és hosszú élettartamú. Az orsó kialakítása és funkciói miatt a horgászok nagyon könnyen tudnak vele dolgozni, így a horgászat élménye még élvezetesebbé válik.

Az orsó mérete 4000, ami azt jelenti, hogy az átlagos méretű halak fognak bele. Az orsóban 8+1 csapágy található, ami azt jelenti, hogy a horgászok zökkenőmentesen tudnak dolgozni vele, és a halakat is könnyen lehet kihalászni. Az orsó súlya mindössze 335 gramm, így könnyen kezelhető, és nem lesz fárasztó a hosszabb horgászatok során sem.

Az RYOBI ZAUBER 4000 8+1CS TM orsó egyik legnagyobb előnye az, hogy rendkívül precízen lehet vele dolgozni. Az orsó görgője nagyon sima mozgást tesz lehetővé, így a horgászok pontosan tudják irányítani a zsinórt, és a halakat a kívánt irányba terelni. Az orsó fékrendszerének köszönhetően pedig a horgászok könnyedén beállíthatják a bevont zsinór húzóerejét, így a nagyobb halakat is könnyedén lehet kezelni.

Az orsó kialakítása nagyon ergonomikus, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a fáradtság vagy a kényelmetlenség miatt. Az orsó fogantyúja nagyon kényelmes, és biztos fogást biztosít a horgászok számára. Az orsó testén található kerek alakú gombok pedig könnyen kezelhetők, és a horgászok könnyen tudják beállítani a kívánt értékeket.

Az RYOBI ZAUBER 4000 8+1CS TM orsó kiváló minőségének köszönhetően hosszú ideig tartó használatra tervezték. Az orsó testén található rozsdamentes acél csavarok és alkatrészek biztosítják a tartósságot és az ellenálló képességet. Az orsó belsejében található alkatrészek pedig nagyon könnyen karbantarthatók és cserélhetők.

Összességében az RYOBI ZAUBER 4000 8+1CS TM pergető orsó egy olyan kiváló minőségű termék, amelyet a horgászoknak terveztek. Az orsó precíz és könnyen kezelhető, így a horgászat élménye még élvezetesebbé válik vele. Az orsó tartós és hosszú élettartamú, így hosszú ideig használható. Ha egy minőségi és megbízható pergető orsót keresel, akkor az RYOBI ZAUBER 4000 8+1CS TM orsó az egyik legjobb választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.34

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák