Wizard Asp High Speed 4000 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20616-400
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 4000
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0,16 mm / 170 m

15490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20616-400
Áttétel: 7,1:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 4000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 310 g
Zsinórkapacitás: 0,16 mm / 170 m

Wizard High Speed Asp orsó

A balinok tempóját bizony a műcsalik vezetése során is fel kell venni! A legjobb erre a célra egy nagy áttételű orsó, mint a Wizard Asp High Speed. Az orsó áttétele 7,1:1!

Igen, a hajtókar teljes elfordításával majdnem hétszer fordul meg a rotor az orsó tengelye körül. Ezáltal nagyon gyors bevontatást tesz lehetővé, ami nem csak a balinoknak jó, hanem kezünket is kíméli, mivel nem kell őrült módjára tekernünk orsónkat a megfelelő sebesség eléréséhez.

A sima futásról 6 csapágy gondoskodik plusz a tűgörgő. A hajtókar mindkét oldalról csapágyazva van, ez érthető is, hiszen a nagy tempóhoz kell a sima futás. Akinek már volt kezében magas áttételű orsó, tudja, hogy nehezebben indulnak meg, mint kis áttételű társaik, ezért is kell a csapágyakat a megfelelő helyre tenni és akkor simábban megy minden.

Sekély fém dobbal kerül forgalomba, úgyis extra vékony fonottat, nanofilt, vagy éppen monofil zsinórokat fogunk használni. Kiválóan alkalmas matchbotos horgászatra is, ahol az üres szerelék kitekerése nagyon fontos, minél többet tölthessen felcsalizott horgunk a vízben.

Az orsó háza grafit, amely amellett, hogy könnyű, megfelelően szilárd alapot biztosít a meghajtásnak, nem deformálódik még nagyobb hal fárasztása közben sem.

A WIZARD márkájú 'Wizard Asp High Speed 4000 pergető orsó' egyszerűen kifogástalan. Ez a kiváló minőségű pergető orsó valóban kiváló választás minden horgász számára, aki komolyan gondolja a horgászatot. A Wizard Asp High Speed 4000 egy igazán kiváló minőségű, strapabíró és erős pergető orsó, amely képes teljesíteni a legnehezebb horgászati kihívásokat is. Az orsó könnyű, ám mégis tartós, így hosszú élettartamot biztosít a horgászok számára.

Az orsó mérete 4000, ami azt jelenti, hogy alkalmas a közepes és nagyobb méretű halak fogására, és egyaránt használható mind a folyókban, mind a tavakon. Az orsó könnyen kezelhető, és a horgászok számára kényelmesen használható. Az orsó maga is kiváló minőségű anyagokból készült, ami biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot.

Az orsó rendkívül sima, csendes és könnyen használható. Az orsóban használt különleges anyagok és technológiák biztosítják azt, hogy az orsó rendkívül hosszú élettartammal rendelkezzen, és a horgászok számára kényelmes és hatékony használatot biztosítson.

Az orsó előnyei közé tartozik a nagy sebesség és a magas hatékonyság. Az orsó kialakítása lehetővé teszi a gyors és hatékony cserét, és a nagy sebességű dobásokat is lehetővé teszi. Az orsó a magas sebességének köszönhetően képes a nagyobb halakat is könnyedén befogni.

Az orsó könnyen állítható, és a horgászok számára kényelmesen használható. Az orsó ergonomikus kialakítása biztosítja a kényelmes használatot, és a horgászok számára könnyen kezelhetővé teszi az orsót. Az orsó további előnye, hogy könnyen karbantartható, és a horgászok számára könnyen tisztítható.

Az orsó megvásárlása azoknak a horgászoknak ajánlott, akik a minőségre és a megbízhatóságra helyezik a hangsúlyt. Az orsó kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon tartós, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az orsó magas hatékonysága és nagy sebessége biztosítja a hatékony és könnyű horgászatot.

Összességében, a WIZARD márkájú 'Wizard Asp High Speed 4000 pergető orsó' egy kiváló minőségű és megbízható pergető orsó, amely kiváló választás minden horgász számára. Az orsó sima és csendes működése, könnyű kezelhetősége és nagy hatékonysága biztosítja azt, hogy a horgászok élvezhessék a horgászatot, és könnyedén befoghassák a nagyobb halakat is. A WIZARD márkájú 'Wizard Asp High Speed 4000 pergető orsó' egy igazi érték a horgászok számára, és biztosan sok éven át megfelel a legmagasabb elvárásoknak is.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.76

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák