WIZARD SPIN 1000 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20615-100
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 1000
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0,15 mm / 160 m

7490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
A pergető orsók tárháza szinte végtelen, azonban kevés az olyan közülük, amely kiváló áron kínál megbízható minőséget.
Cikkszám: 20615-100
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 1000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 209 g
Változat: Pergető
Zsinórkapacitás: 0,15 mm / 160 m
A pergető orsók tárháza szinte végtelen, azonban kevés az olyan közülük, amely kiváló áron kínál megbízható minőséget.


Ezt az elsőfékes orsót pergető horgászoknak ajánljuk, a kis mérete és rendkívül alacsony súlya miatt.

Az orsót 6+1 csapággyal látta el a gyártó, ami tökéletes futást és tartósságot kölcsönöz neki.
A dobozban az alumínium dob mellett találhatunk egy tartalék grafit dobot is.

Az orsóház anyaga szintén grafit, ezzel is csökkentve a súlyát. A házat esztétikus festés borítja, mely tartóssá és látványossá teszi a szerkezetet.

Az orsó mérete, kis súlya ideális, hogy fáradtság nélkül használhassa a horgász, akár egész napon át!

Gyermek horgászaink részére is kifejezetten ajánljuk.A WIZARD SPIN 1000 pergető orsó egy olyan kiváló minőségű horgászeszköz, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez az orsó egyedi kialakítású, és számos előnnyel rendelkezik, amelyeket minden horgász értékelni fog.

Ez az orsó olyan méretű, hogy kényelmesen használható minden típusú horgászathoz. Az orsó átmérője 40 mm, magassága pedig 105 mm, ami azt jelenti, hogy elegendő hely van a zsinór számára, és könnyen kezelhető.

Az orsó egyik legnagyobb előnye az, hogy rendkívül könnyű és tartós. Az orsó testét erős alumíniumból készítették, és az ütésekkel szembeni ellenálló képessége miatt kiválóan ellenáll a kopásnak és a korróziónak. Az orsó hajtókarja pedig horgászat közben is kényelmesen használható, hiszen a gumi bevonatnak köszönhetően a fogása kényelmes és biztonságos.

Az orsó rendkívül precíz munkát végez, amelynek köszönhetően a horgászok könnyen és hatékonyan tudnak halat fogni. Az orsó rendelkezik egy nagy sebességű arányokkal, amelyek lehetővé teszik a gyors és pontos zsinórfeltevést és visszaadást. Emellett a WIZARD SPIN 1000 pergető orsó rendelkezik egy precíziós csapágyakkal, amelyek biztosítják a zökkenőmentes működést.

Az orsó kialakítása lehetővé teszi a zsinór könnyű és sima mozgatását, ami nagyon fontos a halak elkapásához. Az orsó zsinórkilincse kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a horgászbotokhoz, és a zsinór felcsévélésének könnyű és sima folyamatával a horgászok könnyedén tudnak horgászni.

Összességében a WIZARD SPIN 1000 pergető orsó egy olyan kiváló minőségű horgásztermék, amelynek számos előnye van a horgászok számára. A könnyű és tartós alumínium test, a precíziós munka, a nagy sebességű arányok, a precíziós csapágyak és a sima mozgás mind-mind lehetővé teszik a hatékony és eredményes horgászatot. Ha keresel egy olyan pergető orsót, amely minden szempontból megfelelő, akkor a WIZARD SPIN 1000 pergető orsó a tökéletes választás lehet számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák