RYOBI SLAM PRO 800 7+1 pergető orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-22113-801
Gyártó: RYOBI
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 8000
Csapágy(ak) száma: 7+1
Zsinór: 170 m - 0.16 mm
22990 Ft 28990 Ft

21% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Ryobi Slam Pro 800 UL pergető orsó - Az erős és kiváló minőségű Ryobi Slam Pro orsó japán nagy teljesítményű rozsdamentes acél golyóscsapágyakkal van ellátva. A Ryobi fejlesztésének eredményeként, egy nagyon pontos, precíz és sima futási teljesítményt biztosító eszköz jött létre. A termék súlya is kiemelkedő paraméterekkel rendelkezik, köszönhetően a felhasznált minőségi NCRT anyagnak, kategóriájának az egyik legkönnyebb darabjai a piacon.
Cikkszám: 22113-801
Áttétel: 5.2:1
Csapágy: 7+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 800
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Fém
Súly: 165 g
Zsinórkapacitás: 170 m / 0.16 mm

Ryobi Slam Pro 800 UL pergető orsó

Az erős és kiváló minőségű Ryobi Slam Pro orsó japán nagy teljesítményű rozsdamentes acél golyóscsapágyakkal van ellátva. A Ryobi fejlesztésének eredményeként, egy nagyon pontos, precíz és sima futási teljesítményt biztosító eszköz jött létre.

Az egyik legkönnyebb pergető orsó a piacon, a test és a rotor NCRT anyagból készül. Rendkívül tartós, teljesen korrózió és ütésálló, édes és sós vízben egyaránt.

A csapágyazott főtengely és carbon fékrendszere miatt tökéletes és biztos kontaktot garantál a fárasztások során, a halak összes kirohanásával szemben.

UL változat, könnyű pergetőknek tökéletes opció, remek kis ékszer az orsók között.

Technikai paraméterei:

- 8 csapágyas rendszer: 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy és 1 rozsdamentes acél görgőscsapágy

- Test és rotor kiváló minőségű NCRT-ből

- A tengelye titánból készült

- CNC megmunkált alumínium dob

- Csavaros alumínium hajtókar

- Víz és porálló szénfékes rendszer

- EVA tekerő fogantyú

Minden horgásznak ajánljuk ezt a prémium kategóriás orsót, mely egy élménydús Ultralight pergető horgászat eszköze lehet.

A RYOBI márka egyik legújabb darabja, a RYOBI SLAM PRO 800 7+1 pergető orsó, minden horgász álma lehet. Ez az orsó számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy a horgászat még élvezetesebb legyen.

Az első előny, amit meg kell említenünk, az a könnyű súly. Az orsó mindössze 280 gramm, ami azt jelenti, hogy könnyen használható és nem terheli a horgász karját. Ez különösen fontos akkor, ha hosszabb időt kell a vízen eltölteni. Az orsó mérete is ideális, hiszen 800-as méretű, ami lehetővé teszi a nagyobb halak fogását is.

A RYOBI SLAM PRO 800 7+1 pergető orsó kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják az orsó hosszú élettartamát. A rozsdamentes acél és a szénszálas anyagok kombinációja ideális a tengeri halak fogásához is. Az anyagoknak köszönhetően az orsó ellenáll a sós víznek és a korroziónak.

Az orsó rendelkezik egy 7+1 csapágyrendszerrel, amely biztosítja a sima és precíz működést. Az orsó rendkívül könnyen használható, és a finom beállítások lehetővé teszik, hogy minden horgász igényeihez igazodjon.

Az orsó kényelmes használatot biztosít, ami különösen fontos a hosszabb ideig tartó horgászatok során. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást biztosít, és lehetővé teszi a pontos irányítást. Az orsó hosszú dobása is előnyös, ami lehetővé teszi a nagyobb területek lefedését és a halak pontosabb megcélozását.

A RYOBI SLAM PRO 800 7+1 pergető orsó egy olyan termék, amely minden horgász számára ajánlott. Könnyű, megbízható, és kiváló minőségű anyagokból készült. Az orsó a nagyobb halak fogására is alkalmas, és a könnyű használat és a finom beállítások lehetővé teszik, hogy minden horgász igényeihez igazodjon.

Összefoglalva, a RYOBI SLAM PRO 800 7+1 pergető orsó egy kiváló minőségű termék, amely számos előnnyel rendelkezik. Könnyű súlya, kiváló minőségű anyagai, sima működése és kényelmes fogása miatt minden horgász számára ajánlott. Az orsó mérete ideális a nagyobb halak fogásához, és a finom beállítások lehetővé teszik, hogy minden horgász igényeihez igazodjon. Ha egy megbízható, könnyen használható és kiváló minőségű pergető orsót keresel, akkor a RYOBI SLAM PRO 800 7+1 pergető orsó a tökéletes választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák