WIZARD SAMURAI SPIN 2000 pergető orsó

Külső raktáron
Cikkszám: EF-20614-200
Gyártó: WIZARD
Szállítás: 1-3 munkanap
Orsó mérete: 2000
Csapágy(ak) száma: 6+1
Zsinór: 0,16 mm / 180 m

11490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20614-200
Áttétel: 5,2:1
Csapágy: 6+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 2000
Orsódob: Fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 253 g
Zsinórkapacitás: 0,16 mm / 180 m

Wizard Samurai Spin pergető orsó

Az EnergoTeam Wizard Samurai, kedvelt pergető széria botjai már több horgász bevált készségei. Ezen a vonalon jelent meg most a Samurai pergető botokhoz is tökéletesen passzoló Spin orsó, 2 méretben.

A termék grafit testű, könnyített alumínium dobbal szerelve. A külsejére nem lehet panasz, a szériához illő megkapó neonzöld stíluselemeket kapott. A sikeres fárasztásokat a precíz, letapadásmentes elsőfék segíti elő. A könnyed futást 6+1 csapágy garantálja.

Az alumínium dob mellett, a hajtókar is fém, a markolat pedig kényelmes fogást biztosít, több száz dobás után is, ami egy pergető orsónál, nem elhanyagolható tényező.

2 méretben elérhető.
A 2000-es méret egy vékonyabb fonottal a light pergetők, a 4000-es pedig a medium pergető horgászok kedvence lehet.

Kezdő és tapasztaltabb horgászok részére is ajánlott szuper megjelenésű termék.

A WIZARD SAMURAI SPIN 2000 pergető orsó egy fantasztikus eszköz a horgászok számára, akik szeretnének élvezni a pergetési élményt. Ezt a rendkívül könnyű és erős orsót kifejezetten a pergetéshez tervezték, amely a legjobb minőségű anyagokból készült.

Az orsó sokféle előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek a horgászoknak a kifogott halak számának növelésében és az élményben. Először is, a WIZARD SAMURAI SPIN 2000 orsó nagyon könnyű, így a horgászok könnyen használhatják. A könnyű súlyának köszönhetően sokkal kevesebb fáradtságot kell a horgászoknak átélniük, és hosszabb ideig tarthatnak ki a vízparton.

Az orsó mérete is ideális a pergetéshez. A WIZARD SAMURAI SPIN 2000 orsó mérete 2000, és ez azt jelenti, hogy egy kicsit nagyobb a legtöbb pergető orsónál, de mégis könnyű és kényelmes a használata. Az orsó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és a kialakításának köszönhetően kiválóan ellenáll a víznek és az időjárásnak.

Az orsó kialakítása nagyon precíz, és a horgászoknak lehetőségük van finom hangolni az orsót a kívánt hal méretéhez és a horgászat stílusához. A WIZARD SAMURAI SPIN 2000 orsóban a horgászok különböző fajta zsinórokat is használhatnak, a vastagabb és a vékonyabb zsinórokhoz is megfelelő.

Az orsó különleges tulajdonságai közé tartozik a nagyobb dobási távolság, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyobb területet fedjenek le a vízben. Az orsó használata nagyon egyszerű, így még a kezdő horgászok is hamar megtanulhatják a használatát.

A WIZARD SAMURAI SPIN 2000 orsó nagyon erős, és nagyon kevés karbantartást igényel. Az orsó kialakítása miatt nem kell aggódnia a horgászoknak azért, hogy eltört vagy megsérült a horgászat közben. Az orsó hosszú élettartamú, és szinte bármilyen halászati ​​körülmények között használható.

A WIZARD SAMURAI SPIN 2000 pergető orsó egy igazán fantasztikus eszköz, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy élvezhessék a pergetési élményt. Az orsó könnyű, erős és nagyon könnyen használható. Nagy dobási távolsága miatt a horgászok szélesebb területet fednek le a vízben, és nagyobb esélyük van a kifogásra. Ha a horgászat szerelmese vagy, akkor a WIZARD SAMURAI SPIN 2000 orsóval biztosan nem fogsz csalódni.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.09

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák