CARP EXPERT NEO LONG CAST 10000 Távdobó orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20201-999
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 10000
Csapágy(ak) száma: 9+1
Zsinór: 0,32 mm /440 m

17490 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Egy igazi távdobó nagyágyú!
Cikkszám: 20201-999
Áttétel: 4,1:1
Csapágy: 9+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 10000
Orsódob: Távdobó Fém
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 745 g
Zsinórkapacitás: 0,32 mm /440 m
Egy igazi távdobó nagyágyú!
Nagyméretű, magas és széles dobbal rendelkező orsó, mely tökéletesen megfelel távdobáshoz. A zsinór meneteket szépen egymás mellé rakja, így a dobás során akadálymentesen fog leperegni a zsinór az orsó dobjáról. Mivel a menetek nem, vagy csak kis mértékben keresztezik egymást, sokkal nagyobbat fogunk dobni, mint egy átlagos orsóval.
Tökéletes választás bojlis horgászbotra, de extra heavy feeder horgászbothoz is jól passzol. A lényeg, hogy összhangban legyen a felszerelés, nagyméretű (40-50 mm-es) keverőgyűrűvel rendelkezzen a horgászbot és hosszú, távdobó nyéllel.
Az orsónak mindenképp strapabírónak kell lennie, hiszen nagy terhelést kap még az üres végszerelék visszacsévélése során is. A bőven száz gramm feletti ólmok átlag feletti módon terhelik az orsó tengelyét, rotorját, felkapókarját és hajtókarját is egyben.
Rengeteg zsinór fér rá, ami a távdobó bojlis orsók egyik kritériuma. Mi a helyzet, ha nem csak dobni szeretnénk vele, hanem behúzni is. 0,32 mm-ből 440 méter fér rá, ami bőven elég egy komolyabb behúzáshoz is.
9 csapágy biztosítja a sima futást, az orsó tűgörgős visszaforgás gátló rendszert kapott.
Az orsó megvásárlásával egy igazán megbízható, távdobó orsót kapunk, ami megfelelő odafigyeléssel és karbantartással nagyon sok évig lehet biztos társunk a horgászatok során.

A CARP EXPERT márkájú 'CARP EXPERT NEO LONG CAST 10000 Távdobó orsó' olyan orsó, amely minden horgász számára ideális választás lehet. Ez az orsó különleges tervezésével, és számos előnyével kitűnik a piacon.

Az orsóban található 7+1 csapágy rendszer biztosítja a sima működést és csökkenti az orsó kopását, így hosszú időn keresztül élvezheted a horgászatot. A hajtókar és a dob nagy sebességgel forog, ami lehetőséget ad a hosszú dobásokra és a nagyobb halak fogására.

Az orsó mérete 10000, ami azt jelenti, hogy nagyobb halak fogására is alkalmas. A méretének köszönhetően az orsó képes nagyobb mennyiségű zsinórt felvenni, ami szintén előnyös lehet a horgászat során. Az orsó könnyű és kényelmesen kezelhető, így hosszabb időn keresztül is kényelmes marad a horgászat.

A CARP EXPERT NEO LONG CAST 10000 Távdobó orsó egyedülálló előnye, hogy a tervezők figyelembe vették a horgászok igényeit. Az orsó könnyen beállítható és az egyes alkatrészek könnyen cserélhetők. Ez azt jelenti, hogy az orsó karbantartása és javítása nem okoz nehézséget.

Az orsó tartós és ellenálló, így hosszú távon használható. Az anyagok kiválasztása és az alkatrészek összeszerelése biztosítja az orsó hosszú élettartamát.

Összességében a CARP EXPERT NEO LONG CAST 10000 Távdobó orsó egy nagyszerű választás minden horgásznak. Az orsó kiváló minőségű, tartós és könnyen kezelhető. A nagy sebességű hajtókar és dob lehetővé teszi a hosszú dobásokat és a nagyobb halak fogását. Az orsó könnyen beállítható és karbantartható, így hosszú távon használható. Ha szeretnél egy jó minőségű és megbízható orsót, akkor a CARP EXPERT NEO LONG CAST 10000 Távdobó orsó lesz a legjobb választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.29

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák