CARP EXPERT Neo Cast 150+ Távdobó orsó

Készleten
Cikkszám: EF-20112-310
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,40 mm / 320 m

20990 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 20112-310
Áttétel: 4,1:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 150+
Orsódob: Grafit
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 595 g
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 320 m
A nagy távolságok elérése nem könnyű feladat!

150 méter fölé dobni, csak a legjobban összehangolt felszereléssel lehet. A Neo Cast 150+, a Pro Cast grafit dobos változata. Az extra nagy, kúpos és magas dobnak köszönhetően könnyedén pereg le róla a rajta lévő monofil, vagy fonott zsinór.

A zsinór menetek szépen egymás mellett fekszenek, hogy a legkisebb mértékben keresztezzék egymást. Kifejezetten Heavy és Extra-Heavy horgászbotokra, bojlis felszerelésekre ajánljuk. 5+1 csapágy biztosítja a kellően sima futást, és a megfelelő zsinórmennyiség felszedéséről a picit több, mint 4,1:1-es áttétel gondoskodik. Rengeteg zsinór fér rá, így aki megpróbálná a behúzós, bojlis módszert vele, úgy hajrá, minden további nélkül megteheti.

Extra lassú dobemeléssel rendelkezik, így a menetek párhuzamosan egymás mellé kerülnek és a dobás során extra métereket nyerhetünk.
Fékje, gyorsfék, melyet egy tekeréssel kilazíthatunk, vagy a megfelelő keménységre húzhatunk.

A CARP EXPERT Neo Cast 150+ Távdobó orsó egy valóban kiváló minőségű horgászati eszköz, amely garantáltan megkönnyíti a horgász életét. Ez az orsó olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeket a horgászok értékelni fognak.

Az orsó maga nagyon könnyű és kényelmesen kezelhető, így a horgászok könnyedén tudják használni hosszabb időn keresztül is. A CARP EXPERT Neo Cast 150+ Távdobó orsó mérete is kiváló azok számára, akik szeretik a nagyobb halakat fogni. Az orsó átmérője 130 mm, a főtengely átmérője pedig 12 mm, így nagyobb halakat is könnyedén kifogni.

Az orsó rendkívül erős és tartós. A könnyű, de erős alumínium test és a rozsdamentes acél orsófék rendkívül tartós és megbízható, így nem kell aggódnia amiatt, hogy az orsó tönkremegy egy nagyobb hal kapásakor. Az orsófék rendszer is nagyon hatékony, így a horgászok könnyedén tudják ellenállni a nagyobb halaknak is.

Az orsó használata nagyon kényelmes és könnyen kezelhető. Az ergonomikus kialakítású markolat rendkívül kényelmes és biztonságos fogást nyújt, így az orsó használata során a horgászok keze nem fárad el hosszabb időn keresztül sem.

A CARP EXPERT Neo Cast 150+ Távdobó orsó egy igazán kiváló választás a horgászok számára, akik a nagyobb halakat szeretik fogni. Az orsó erős és tartós, könnyen kezelhető és nagyon kényelmes használni. Ha szeretne egy olyan orsót, amelynek segítségével könnyedén fogni nagyobb halakat, akkor a CARP EXPERT Neo Cast 150+ Távdobó orsó az ideális választás az Ön számára.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.28

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák