CARP EXPERT Pro Cast 150+ Távdobó orsó

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-20112-311
Gyártó: CARP EXPERT
Szállítás: 1-5 munkanap
Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 5+1
Zsinór: 0,40 mm / 320 m

21590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
CXP Pro Cast 150+ orsó - A nagy távolságok elérése nem könnyű feladat! 150 méter fölé dobni, csak a legjobban összehangolt felszereléssel lehet.
Cikkszám: 20112-311
Áttétel: 4,1:1
Csapágy: 5+1
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 150+
Orsódob: Fém + grafit pótdob
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 615 g
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 320 m

CXP Pro Cast 150+ orsó

A nagy távolságok elérése nem könnyű feladat!

150 méter fölé dobni, csak a legjobban összehangolt felszereléssel lehet. Az extra nagy, kúpos és magas dobnak köszönhetően könnyedén pereg le róla a rajta lévő monofil, vagy fonott zsinór.

A fém anyaga is segít ebben, hiszen a kisebb súrlódás nagyobb távolságok elérését teszi lehetővé. A zsinór menetek szépen egymás mellett fekszenek, hogy a legkisebb mértékben keresztezzék egymást.

Kifejezetten Heavy és Extra-Heavy horgászbotokra, bojlis felszerelésekre ajánljuk. 5+1 csapágy biztosítja a kellően sima futást, és a megfelelő zsinórmennyiség felszedéséről a picit több, mint 4,1:1-es áttétel gondoskodik.

Rengeteg zsinór fér rá, így aki megpróbálná a behúzós, bojlis módszert vele, úgy hajrá, minden további nélkül megteheti.

- EXTRA LASSÚ DOBEMELÉSSEL RENDELKEZIK!
- GYORSFÉKES (fél tekeréssel válthatunk laza és fárasztó erősség között)
- CARBON DRAG SYSTEM (carbonos fékrendszer, ami nem tapad le)

A CARP EXPERT márkájú CARP EXPERT Pro Cast 150+ Távdobó orsó egy rendkívül magas minőségű horgászorsó, amelyet a legigényesebb horgászok számára fejlesztettek ki. Az orsó kiváló minőségű alkatrészekből készül, így garantáltan hosszú élettartamú és megbízható. A termék előnyei között szerepel a nagy dobótávolság, a könnyű és sima dobás, a pontos helyezés és a magas csapágyas szállítás.

Az orsó méretei 15 x 8,5 cm, és súlya mindössze 570 g, így nagyon könnyű és kényelmes használni. A CARP EXPERT Pro Cast 150+ Távdobó orsó egy nagyon rugalmas orsó, amely lehetővé teszi a nagy dobótávolság elérését, így könnyen elérheti a nehéz és távoli horgászhelyeket.

Az orsó kialakítása és anyaghasználata kiváló minőségű, így garantáltan nem fog elromlani vagy meghibásodni. A CARP EXPERT Pro Cast 150+ Távdobó orsó készítésekor a tervezők rendkívül nagy figyelmet fordítottak az alkatrészek minőségére, így minden egyes alkatrész kiváló minőségű és nagyon tartós.

Az orsó rendelkezik egy nagyon sima dobórendszerrel, amely lehetővé teszi a könnyű és sima dobást, így könnyedén és pontosan tudja helyezni az etetőanyagot vagy a csalit. Az orsó nagyon könnyű kezelni, így a horgászoknak nem kell aggódniuk a nehéz és kényelmetlen használat miatt.

Az orsó magas csapágyas szállítást biztosít, amely nagyon fontos a horgászat során. Ez lehetővé teszi a könnyű és sima halak behúzását, és megbízhatóan működik a legnehezebb horgászati ​​feltételek mellett is.

Összességében a CARP EXPERT Pro Cast 150+ Távdobó orsó egy kiváló minőségű, megbízható és rendkívül kényelmes horgászorsó, amely nagyon magas szintű funkcionalitást és teljesítményt nyújt a legigényesebb horgászok számára. A termék előnyei között szerepel a nagy dobótávolság, a könnyű és sima dobás, a pontos helyezés és a magas csapágyas szállítás. Ha egy nagyon minőségi horgászorsót keresel, akkor a CARP EXPERT Pro Cast 150+ Távdobó orsó az egyik legjobb választás, amely garantáltan megfelel az elvárásaidnak.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.16

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák