CikkeinkŐszi halmágnes ízek, amiket nem szabad kihagynod!

A nyári szezon után nem kell rögtön elköszönnöd a horgászfelszerelésedtől! 

Az őszi szezon rengeteg kihasználatlan lehetőséget rejt számodra a hazai vizeken. A halak téli álmukra készülve még mohóbbak és óvatlanabbak, ilyenkor hatalmas kapásokat akaszthatsz. Ne hagyd elveszni a lehetőséget, válogass össze pár ellenállhatatlan őszi ízt és dobd be a csalit!

Bojlizásra fel!

Ha egy nyughatatlan és céltudatos bojlis horgász vagy, a legjobb helyen jársz. A Haldorádó olyan ízekkel vesz le a lábadról, amiknek még Te sem fogsz tudni ellenállni! A balanszírozott főzött csalizó bojli fűszeres vörös máj aromával valódi ponty-csemege. Egy markáns, fűszeres karakterrel rendelkező csaliról beszélünk, amely nem csak illatával, ízfelhőjébel is a horgodra csábítja a bajszos pikkelyeseket. Tartós, mindent átható felhőt képet a víz alatt, hála a prémium folyékony- és por állagú adalékanyagoknak.

 

A Haldorádó egy bevonatos főzött csalizó bojlival is érkezett. Kifejezetten nagy halakra specializálódott csalijuk nem fog csalódást okozni. Gyümölcsös, édes-halas bojli, mely a 20 fok alatti vízben fejti ki igazán a hatását. Az őszi horgászatok kihagyhatatlan terméke!

 

Extrém wafterek az extrém fogásokért

Minél fűszeresebb, annál jobb? A Motaba Carp smoke máj wafters csalit nehéz tovább fokozni! Erőteljes és kellemes füstölt máj aromájával különleges fogásokra lelhetsz, hatalmas ízfelhőjében minden pikkelyes szívesen eltéved.

Szereted a különleges kombókat? A Haldorádó BlendeX Hydro Method fokhagyma+mandula összeállítása minden képzeletedet felülmúlja! Kifejezetten őszi ízről beszélünk, remek választás, ha a lehűlő vizek kapitális halaira fáj a fogad.

 

Ellenállhatatlan szemes horogravalók

A kukorica a legtradicionálisabb halcsali, és ez nem is csoda! A Carp Expert üveges kukoricák extrém nagy népszerűségnek örvendenek a halak körében, főleg, ha a különlegesebb ízek között válogatsz… A pálinkás ízesítésű csalival garantáltan jó kedvvel kapnak majd a horgodra a halak! A pontyok, amurok és nagyobb keszegek legjobb barátja leszel.

 

A másik örök nagy sláger szemes horogravaló csali a tigrismogyoró. A Carp Expert ebben is segít! Ez a darab vanília ízzel hódítja meg a vizeket és a kapitális pontyok szívét. Érdemes kipróbálnod!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák