#6 Quantum Mr. Pike Ghost előkék Twin Hook-Release-Rig fehér 50cm 1darab

Készleten
Cikkszám: ZB-4723004
Gyártó: QUANTUM
Szállítás: 1-5 munkanap
3937 Ft 4280 Ft

8% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Ghost-Wire – a legújabb, egyáltalán nem feltűnő drótelőke nyíltvízi halak horgászatához! A szakértő dán Jens Bursell segítségével együtt fejlesztettünk ki két tökéletes csukás előkét úszós- és lebegtetett csalihalas horgászathoz. A „Twin Hook Release Rig” a titánium oldal karjaival úgy lett kialakítva, hogy kapáskor a csalihal leold az előkéről, így biztosabban ül a horog a hal szájában. A hosszú tesztelések során több, mint 90%-os hatékonyságú az akasztás! Magas minőségű karbon-acél horgokkal szerelve, 40 lbs-s (18kg) Ghost Wire karbon-acél drótelőkére kötve. Az egyedülálló AFW előke anyag mellett csak eredeti, mérethelyes AFW roppantó hüvelyekkel van szerelve a változatlan minőségért. Minden előke kézzel készül és az utolsó lépésben húzópróbával vannak ellenőrizve.

A QUANTUM márka a horgászok körében egyre népszerűbb, és nem véletlenül! A '#6 Quantum Mr. Pike Ghost előkék Twin Hook-Release-Rig fehér 50cm 1darab' egy olyan kiváló minőségű termék, amely minden horgász álma. Ez a termék elengedhetetlen azoknak, akik szeretnének minél több halat fogni, és a legjobb technológiákat alkalmazni a horgászat során.

Ez a termék olyan horgászok számára készült, akik szeretnének maximális hatékonyságot elérni, és a lehető legjobb eredményeket elérni. Az előkék Twin Hook-Release-Rig fehér 50cm hosszúságúak, így megfelelő hosszúságúak ahhoz, hogy a legnagyobb ragadozó halakat is könnyedén megfogjuk velük. Az előkék két horoggal rendelkezik, így lehetővé teszi, hogy egyszerre két halat is fogjunk.

A fehér színű előkék rendkívül hatékonyak, és különösen akkor hasznosak, ha az adott halak érzékenyek a színekre. Az előkék nagyon könnyen használhatóak, és a horgászok számára nagyon kényelmesek. Az előkék kiváló minőségű anyagokból készülnek, és a legmodernebb technológiákkal készülnek, így garantáltan hosszú élettartamúak.

Az előkéknek van egy különleges Twin Hook-Release-Rig rendszere is, amely lehetővé teszi, hogy a halakat könnyedén és biztonságosan szabadítsuk ki. Ez különösen akkor hasznos, ha a halakat később szeretnénk visszaengedni a vízbe. Ez a rendszer biztosítja, hogy a halak nem sérülnek meg, és hogy biztonságosan visszakerülnek a vízbe.

A termék méretei is kiválóak, amelyek lehetővé teszik, hogy a horgászok könnyedén használják az előkéket. Az előkék 50 cm hosszúak, és kényelmesen elférnek a horgász táskában. Ez a termék kiváló minőségű, hatékony és kényelmes, és biztosan segít abban, hogy minél több halat fogjunk. Ha igazán hatékony horgászfelszerelést keresel, akkor a QUANTUM márka '#6 Quantum Mr. Pike Ghost előkék Twin Hook-Release-Rig fehér 50cm 1darab' terméke a választásod!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák