JCB892AC CAMOU GUMI GYÖNGY 6MM (10DB)

Készleten
Cikkszám: ES-JCB892AC
Gyártó: SILSTAR
Szállítás: 1-5 munkanap

119 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető

SILSTAR CAMOU színű gumi gyöngy ütköző. Mint a neve is jelzi ezt a gyöngyöt speciálisan ütközőnek gyártják, ezért garantáltan nem fog a zsinóron elcsúszni. Kiválóan használható, ha csúszó úszóval szeretne horgászni, illetve ha fenekezéshez szeretne fix ütközőt készíteni. Az ütközőt 3 méretben vásárolhatja meg, 4-6-8mm. 1 csomagban 10db egyforma méretű ütköző van. 10db/csomag

Ha horgászni indulunk, akkor számos apró részletre kell figyelnünk, hogy a halakat minél hatékonyabban tudjuk kifogni. A SILSTAR márkájú JCB892AC CAMOU GUMI GYÖNGY 6MM (10DB) termék segítségével azonban könnyedén kivitelezhetővé válik az összes apróbb részlet körültekintő figyelése. Ez a termék ugyanis olyan előnyöket kínál, amelyekkel nem csak a halakat lehet könnyebben kifogni, hanem a horgászélmény is sokkal kellemesebbé válik.

A SILSTAR márkájú JCB892AC CAMOU GUMI GYÖNGY 6MM (10DB) termék előnyeinek sorában elsőként meg kell említeni a gyöngyök minőségét. A termék 6 mm átmérőjű, így kiválóan alkalmas a kisebb halak kifogására. A gyöngyök nagyon erős és tartósak, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy könnyen eltörnek vagy megsérülnek a használat során. Emellett a termék nagyon könnyen kezelhető, így akár a kezdő horgászok is könnyedén használhatják.

A SILSTAR márkájú JCB892AC CAMOU GUMI GYÖNGY 6MM (10DB) termék másik előnye, hogy a gyöngyök különleges, kamuflázs mintázattal rendelkeznek. Ez nagyon fontos, mert így a halak sokkal nehezebben veszik észre a csalit, így nagyobb esélyünk van arra, hogy kifogjuk őket. A kamuflázs mintázatnak köszönhetően a gyöngyök nagyon jól alkalmazkodnak a környezeti viszonyokhoz, így a halak szinte észre sem veszik őket.

A SILSTAR márkájú JCB892AC CAMOU GUMI GYÖNGY 6MM (10DB) termék további előnye, hogy nagyon sokféle horgászmódszerhez alkalmas. A termék kiválóan használható az úszós, a fenekezős és az élő csalizós módszerekhez is. Emellett a termék nagyon sokoldalú, így a halak kifogására szinte bármilyen vízben használhatjuk.

A SILSTAR márkájú JCB892AC CAMOU GUMI GYÖNGY 6MM (10DB) termék végül, de nem utolsósorban, nagyon kedvező áron érhető el. Ez azt jelenti, hogy akár a kezdő horgászok is megengedhetik maguknak a termék megvásárlását. A termék ára ugyanis nagyon versenyképes, így rendkívül jó ár-érték arányt kínál.

Összességében tehát elmondható, hogy a SILSTAR márkájú JCB892AC CAMOU GUMI GYÖNGY 6MM (10DB) termék egy nagyon jó választás minden horgásznak. A termék minőségi és tartós anyagból készült, kiválóan alkalmazkodik a környezeti viszonyokhoz, sokoldalúan használható és nagyon kedvező áron érhető el. Ha tehát szeretnél hatékonyan horgászni, akkor mindenképpen érdemes beszerezni ezt a remek terméket!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák