CikkeinkSzerezd be kedvesednek a tökéletes női horgász szettet!

Veszélyben lenne a “férfiuralom” a horgászatban?

Lehet, hogy a horgászat történetében többnyire férfiak fogtak botot, és vették fel a versenyt a vizekkel és a halakkal, de mára már egyre több hölgy is megjelenik a stégen - és nem csak nézőként. Az új generációk női horgászokkal rendelkeznek, akik ugyanolyan szenvedéllyel, odaadással és tudással vetik be a horgot, mint bármelyik férfi. És hogy mi ehhez a legjobb bizonyíték? A női horgász szettek forradalma! Olvass tovább, hátha horgász-őrült szerelmednek is találsz egy szép darabot!

 

Női horgász felszerelések kínálatunkban

Carp Expert Method pink 360 nyeletőfékes szett: Ez a szett egy hölgy számára kihagyhatatlan! Kezdő és tapasztalt női pecásoknak is remek választás, egy igazán kompromisszumokat nem tűrő, igazán egyedien nőies felszerelés.

A csomag tartalma:

- Carp Expert Method Feeder Pink bot 3,6m 100-150g

- Carp Expert Method Pink Feeder Runner 2 6000 orsó

 

Carp Expert Method feeder pink 360 cm feeder, picker horgászbot: A fent említett szett alapját képezi ez a remek bot, megérdemel külön említést is. Anyaga IM10-es Carbon, mely által egy igazán könnyű felszerelés születhetett, amellett, hogy kivételesen erős a blank. Falvastagsága kicsit nagyobb a megszokottnál. Gerincessége révén, aki már ráérzett a használatára, akár 100 métert megközelítő dobások is kihozhatók belőle.

 

Carp Expert Method pink 2 rekeszes botzsák: A fenti bot biztonságára is gondolunk! Egyik legnagyobb előnye, speciális mérete. Legszembetűnőbb része, hogy az orsónak szánt kiszélesítés, hosszan felnyúlik a botzsák aljától. Így egyaránt szállítható benne hosszú, vagy rövid nyéllel rendelkező bot is.

 

Ezek a felszerelések úgy lettek tervezve, hogy maximálisan kihasználják a női horgászok igényeit. Könnyűek, kényelmesek és praktikusak, de emellett szemet gyönyörködtetőek is.

 

Az ideális ajándék a kedvesnek

Ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, hogy miért kellene beszerezned egy női horgász szettet, akkor itt egy extra érv: ezek a szettek tökéletes ajándékok a horgász kedvesednek. Lehet, hogy már horgászik, vagy épp most kezdi el ezt a fantasztikus hobbit, de egy minőségi női horgász szett mindig örömmel fogadott ajándék lesz.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák