CikkeinkTop 3 ajándék, amelyek fölött bármely horgász összecsapná tenyerét

Horgász-szülinap a családban? Horgász-névnap a családban? Horgász-évforduló? Horgász-tejfakasztó? Nagy szerencsénkre az ajándék mindegyiknél ugyanaz!

A horgász-ünnepek több dolog miatt szépek. Egyrészt: mert a horgászat lehet jutalom is (valami nagy alkalom ünnepélése gyanánt elmegyünk horgászni), vagy lehet ünnepelni való is (a nagy kapás gyanánt rendezünk egy összejövetelt). Listánkban három olyan terméket szedtünk össze webshopunkról, amelyek valamilyen formában mindkét verzióhoz kapcsolódnak: az ünnepelt ajándéka is lehet, de ünnepelni is lehet velük.

A bot: BOT CARP EXPERT BLACK SHADOW TELEFEEDER 390 120G

A feeder horgászat virágkorát éli. A Black Shadow Telefeeder széria pedig csak megerősíti ezen állítást. Szállítási, kényelmi, tárolási és előkészületi paramétereiben is jeleskedik, ráadásul mindent ötvöz, ami a feeder-horgászatot naggyá teszi.

Az orsó: ARNO VERTIX 10000 ORSÓ

Ha távdobással vagy távoli horgászattal ismerkedsz, bátran ajánljuk figyelmedbe orsónkat! Illetve nemcsak a figyelmedbe, hanem annak figyelmébe is, akit meg akarsz ajándékozni vele.       Akkor meg pláne, ha magad akarod megajándékozni. Biztosan örülni fog/fogsz neki. Termékünk robosztus méretekkel rendelkező nagyhalas orsó, amely akár pontyozások, akár amurozások során nagy előnyt jelent majd a horgász javára. Gondolunk itt az orsó strapabírására.

A rod pod: Marshal 2in1 rod pod

Az egy az egybennél csak a kettő az egyben a jobb. Az exkluzív megjelenés, a prémium fekete porfestés, a keresztvégeken elhelyezett lábállás mind olyan szempont, amelyek naggyá és vagánnyá teszik rod podunkat. Magassága is szabályozható a teleszkópos lábaknak köszönhetően – gyorsan oldható, masszív zárral ellátott teleszkópról van szó, amely ugyanolyan könnyen szétszerelhető, mint amennyire felállítható. Értsd, ahogy akarod.

Bárkit is akarsz megajándékozni, e három pontból biztosan örülne mindegyiknek. HÁT MÉG MIND A HÁROMNAK! Köszönjük, hogy olvastál, találkozzunk legközelebb!

 

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák