BÚVÁRÚSZÓ KOSARAS 25G.

Készleten
Cikkszám: EF-60955-025
Gyártó: HORI-KER
Szállítás: 1-5 munkanap

1310 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60955-025
Anyaga: Műanyag
Kivitel: Fenekező
Méret: 25 g
Szár: Műanyag
Típus: Búvárúszó
A békés halak horgászatához kifejlesztett búvárúszó egyesíti az etetőkosaras és az úszós horgászat előnyeit, emellet a szerelék bedobáskor nem gubancolódik össze. A búvárúszó az úszótest felhajtóerejének köszönhetően kb. 45°-os szögben beáll, a hosszú szár (30 cm) felemeli a horgot, ami a kioldódó etetőanyagfelhőben lebeg. A szerelék még az iszapos talajon sem süllyed el. A szereléket egyszerűen a bordás kosár felől rögzítjük a főzsinórhoz.

Ha horgászattal foglalkozol, akkor biztosan tudod, hogy az egyik legfontosabb dolog az, hogy a csalit olyan helyre tudjuk dobni, ahol a halak épp tartózkodnak. Ezért fontos, hogy a horgászoknak olyan felszereléseik legyenek, amelyek segítségével könnyen és precízen tudnak dobni. A HORI-KER márkájú BÚVÁRÚSZÓ KOSARAS 25G. termék pontosan ezt a célt szolgálja.

A BÚVÁRÚSZÓ KOSARAS 25G. egy nagyon hatékony és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a csalit pontosan oda dobja, ahol a halak éppen tartózkodnak. Az üveggyöngyökkel töltött kosár a vízben lebeg, és így segít abban, hogy a csali a kívánt helyen legyen.

A BÚVÁRÚSZÓ KOSARAS 25G. nagyon könnyű, így könnyen használható. A termék mérete is nagyon előnyös, mivel kényelmesen elfér a horgász táskájában, és így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.

A HORI-KER márkájú BÚVÁRÚSZÓ KOSARAS 25G. termék előnyei közé tartozik, hogy a vízbe dobva a kosár a csalit oda juttatja, ahová a horgász akarja. A kosár üveggyöngyökkel van töltve, így könnyen lebeg a vízben, és nem süllyed le a fenékre.

A termék könnyű és kényelmes használatot biztosít, így bármilyen horgász számára ideális választás lehet. A BÚVÁRÚSZÓ KOSARAS 25G. mérete is nagyon előnyös, mivel kényelmesen elfér a horgász táskájában, és így mindig kéznél van, amikor szükség van rá.

A HORI-KER márkájú BÚVÁRÚSZÓ KOSARAS 25G. termék egy nagyon hatékony és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a csalit pontosan oda dobja, ahol a halak éppen tartózkodnak. Ha szeretnél több halat fogni, akkor ez a termék biztosan segíteni fog neked abban, hogy a csalit oda juttasd, ahová a halak éppen tartózkodnak. Használd bátran, és élvezd a horgászat élményét!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 3.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák