CRALUSSO ARROW WAGGLER 12

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61921-012
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
4050 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61921-012
Antenna: Üveg
Anyaga: Balsa
Méret: 12+5 g
Szár: üveg
Típus: Waggler
A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt. Az Arrow waggler az egyik legsikeresebb, legkeresettebb matchúszó, mivel fejlesztésének köszönhetően olyan tulajdonságokkal rendelkezik, ami matchorgászatnál óriási előnyöket nyújt használójának. Az ARROW wagglerrel, egy rendkívül jól repülõ, érzékeny, sokoldalúan használható úszó. Az átlagosnál hosszabb szár segíti az úszót a repülésben, a vízben mélyebbre kerülő súlypont miatt kevésbé befolyásolják az úszót a szél keltette felszíni áramlatok.

A CRALUSSO ARROW WAGGLER 12 egy kiváló minőségű match-uszó, melyet a horgászok szeretni fognak. Ez a termék kiemelkedő előnyökkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a horgászok még jobb eredményeket érjenek el a vízben.

Ez a match-uszó 12cm hosszúságú és 2g súlyú, így könnyen használható és könnyen látható a vízben. Az ARROW WAGGLER 12 különösen alkalmas keskeny, sekély vizekben történő horgászatra, és ideális az apróbb halak fogására.

Az ARROW WAGGLER 12 kialakítása és anyaga biztosítja, hogy a horgászok pontosan és hatékonyan tudjanak dolgozni a vízen. Az uszó alakja és súlya lehetővé teszi a könnyű távolságokra történő dobást, az érzékeny anyag pedig lehetővé teszi az apróbb harapások észlelését is. A CRALUSSO ARROW WAGGLER 12 kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosít a horgászoknak.

Az ARROW WAGGLER 12 különleges formája lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hatékonyan használják a legkülönbözőbb csalikat, így biztosítva a halak könnyű befogását. Az uszó könnyen beállítható a horgászati körülményekhez, így a horgászok mindig optimális módon dolgozhatnak a vízen.

Összességében a CRALUSSO ARROW WAGGLER 12 egy kiváló minőségű és nagyszerű match-uszó, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén és hatékonyan horgásszanak a vízen. Az uszó kialakítása és anyaga lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan és hatékonyan dolgozzanak a vízen, és biztosítsák a halak könnyű befogását. Ha keresel egy kiváló minőségű match-uszót, akkor a CRALUSSO ARROW WAGGLER 12 lesz az ideális választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák