CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-61933-212
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-5 munkanap
4060 Ft
  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61933-212
Antenna: cserélhető
Kivitel: waggler
Méret: 12g
Típus: Wolfram Match
A nagyszerű Cralusso termékek már nálunk is kaphatóak. A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR egy kiváló minőségű uszony, amely kifejezetten a horgászat kedvelőinek lett kialakítva. Az epeca.hu-n megtalálható termék az egyik legjobb választás, ha a horgászat során igazán hatékonyan szeretnéd elérni a kívánt eredményt. Egyébként, ha szereted a horgászatot, akkor bizonyára tudod, hogy a siker titka az apró részletekben rejlik. Éppen ezért a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR kifejezetten olyan apró részletekre helyezi a hangsúlyt, amelyek a horgászat során igen fontosak lehetnek.

Az egyik legfontosabb előnye a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR-nek, hogy kiválóan alkalmas az összesféle vízben és időjárási körülmények között. Ez annak köszönhető, hogy a termék anyaga nagyon tartós és ellenálló, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a horgászat során megsérül vagy eltörik az uszony. A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR nagy előnye még, hogy kifejezetten könnyű, így a horgászat során nem kell aggódnod amiatt, hogy túl nehéz lenne a használata.

A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR-nek egy másik nagyon fontos előnye, hogy nagyon jól látható az uszony, így könnyen követheted a halak mozgását a vízben. Az uszony felszíni része világos színű, ami nagyon jól látható még az erős napsütésben is. Emellett a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR rendkívül érzékeny is, így a legkisebb halmozgásokat is észre fogod venni. Ez különösen fontos akkor, amikor olyan halakat szeretnél fogdosni, amelyek nagyon érzékenyek a halászatra.

A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR-nek egy további nagyon fontos előnye, hogy rendkívül könnyen kezelhető. Az uszony mérete csak 12g, így nagyon könnyen és kényelmesen használható. Az uszony finom kialakítása lehetővé teszi, hogy nagyon pontosan és könnyedén lehet vele irányítani a horogcsalit. Emellett a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR nagyon stabil, így nem kell aggódnod amiatt, hogy a halak elmenekülnének, mielőtt megragadnád őket.

A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR-nek még egy nagyon fontos előnye, hogy kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz. Az uszony formája és kialakítása lehetővé teszi, hogy különböző módszerekkel használható legyen, például az állóvízi vagy áramlóvízi horgászat során. Emellett a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR kiválóan alkalmas a nagyobb halak fogására is.

A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR 10 cm hosszú és 1,2 cm széles, így nagyon kényelmesen használható. Az uszony magassága 3,5 cm, így nagyon jól látható a vízben, és könnyen követhető a halmozgások. Az uszony súlya csak 12g, így könnyedén és kényelmesen használható.

Összefoglalva, a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR egy valóban kiváló minőségű uszony, amely rengeteg előnnyel rendelkezik. Könnyen kezelhető, rendkívül tartós és ellenálló, és kiválóan alkalmas a különböző horgásztechnikákhoz. Ha igazán hatékonyan szeretnél horgászni, akkor a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 12GR az egyik legjobb választás, amelyet teheted.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák