CRALUSSO WOLFRAM MATCH 14GR

Külső raktáron
Cikkszám: EF-61933-214
Gyártó: CRALUSSO
Szállítás: 1-3 munkanap

4060 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 61933-214
Antenna: cserélhető
Kivitel: waggler
Méret: 14g
Típus: Wolfram Match
A nagyszerű Cralusso termékek már nálunk is kaphatóak. A Cralusso termékek méltán váltak ismertté és kedveltté szerte a világon. A minőségi, kompromisszumot nem ismerő, zseniális fejlesztő munka eredményeként megszületett eszközei nélkülözhetetlenné váltak a magyar és a külföldi horgászok körében egyaránt.

A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 14GR egy kiváló minőségű, nagy teljesítményű uszó, amelyet a horgászok rajonganak.

Ez az uszó a CRALUSSO márka legújabb terméke, és kiváló minőségének köszönhetően hamar a horgászok kedvence lett. A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 14GR egy magas minőségű uszó, amely a legmodernebb technológiával készült, és olyan anyagokat használ, amelyek biztosítják a tartósságot, a megbízhatóságot és a teljesítményt.

Az uszó mérete 14 grammos, és ideális a match horgászathoz. Kiválóan alkalmas az áramló vizekhez, ahol a nagyobb uszók nem működnek olyan hatékonyan. Az uszó alakja és súlya lehetővé teszik a precíz dobást, és a horgászok könnyen elérhetik a kívánt horgászmélységet.

Az uszó Wolfram anyagból készült, amelynek köszönhetően sűrűbb és keményebb, mint a hagyományos anyagok. Ez azt jelenti, hogy az uszó sokkal stabilabb és ellenállóbb a víznyomással szemben, így a horgászok pontosan tudják, hol van a horog.

Az uszó kialakítása lehetővé teszi a különböző súlyú súlyok használatát, így a horgászok testre szabhatják az uszót az adott horgászati ​​körülményekhez. A CRALUSSO WOLFRAM MATCH 14GR könnyen beállítható, és a horgászok számára nagyon rugalmas.

Az uszó súlya és alakja lehetővé teszi a nagyobb halak könnyű fogását is. Az uszó magasabb teljesítményt biztosít a horgászoknak, és növeli a halak fogásának esélyét.

Ha egy megbízható, tartós, és nagy teljesítményű uszóra van szükséged, akkor a CRALUSSO WOLFRAM MATCH 14GR a legjobb választás. Az uszó kiváló minőségű, és minden horgász számára a legjobb választás a match horgászathoz. Próbáld ki, és garantáltan elégedett leszel az eredménnyel!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák