JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60731-308
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1590 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60731-308
Antenna: polikarbonát
Anyaga: balsa
Kivitel: Csúszó
Méret: 8 g
Szár: polikarbonát
Típus: Waggler-3
A Fantastic Waggler 3-as az elõzõektõl eltérõen már vastagabb csõbõl készült. Emiatt az úszótest
teherbírása megnövekedett, a rézlamellákkal való kalibrálhatóság sokkal szélesebb skálán mozog. Akár snecis pályan a kis csali is gyorsan süllyeszthetõ emiatt. A 3mm-es persely miatt a felhasználható antennák száma szinte végtelen, ezáltal talán a leguniverzálisabb tagja a Joker Polycarbonát családnak. Világítópatronnal használva ideális éjszakai pontyozó matchúszó.Kedvező árú, a versenyhorgászatban is bizonyított úszó. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával .

A JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G egy igazán fantasztikus termék a horgászok számára. Ez az uszó a JOKER márkájú termékek között az egyik legnépszerűbb, és nem véletlenül. A JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G-nek számos előnye van, amelyek miatt a horgászok körében nagyon kedvelt.

Az első előnye a JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G-nek az, hogy rendkívül könnyű. Ez azt jelenti, hogy a horgászoknak nem kell aggódniuk azzal kapcsolatban, hogy az uszó nehéz lesz, és nehezen dobható ki a vízbe. A könnyűségnek köszönhetően az uszó egyszerűen elszáll a víz felszínére, és gyorsan elkezdi a munkáját.

A második előnye a JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G-nek az, hogy rendkívül stabil. Az uszó alakja és kialakítása lehetővé teszi, hogy a vízben stabilan álljon, így a horgászok könnyen nyomon követhetik a halak mozgását. Ez különösen fontos akkor, amikor a horgászok nagy távolságra kívánnak dobni, és az uszóval szeretnék követni a szerelék mozgását.

A harmadik előnye a JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G-nek az, hogy nagyon érzékeny. Az uszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen észrevegyék a halak által végzett bármilyen mozgást. Ez különösen fontos akkor, amikor a horgászok olyan halakra vadásznak, amelyek nagyon óvatosak, és nehezen lehet őket megfogni.

A negyedik előnye a JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G-nek az, hogy nagyon könnyű beállítani. Az uszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen beállítsák a mélységet, amelyen az uszó úszik. Ez különösen fontos akkor, amikor a horgászok különböző mélységekben kívánnak horgászni, és szükségük van egy olyan uszóra, amely könnyen beállítható.

A JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G méretei 3,2 x 16 cm. Ez az uszó ideális a közepes méretű halakra való horgászathoz. Az uszó súlya 8 gramm, amely lehetővé teszi, hogy a horgászok könnyen dobjanak nagy távolságra, és könnyen kövessék az uszó mozgását.

Összességében a JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G egy fantasztikus termék, amely számos előnnyel rendelkezik. Ez az uszó könnyű, stabil, érzékeny és könnyen beállítható, és ideális közepes méretű halakra való horgászathoz. Ha szeretsz horgászni, és szeretnél egy jó minőségű uszót, akkor a JOKER FANTASTIC WAGGLER -3 8G az ideális választás számodra.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák