JOKER GENIUS-5 16G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60732-516
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1890 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60732-516
Antenna: Polikarbonát
Anyaga: Balsa
Méret: 16 g
Szár: Polikarbonát
Típus: Waggler-5
Komoly minőségi szintet képviselő karbonszárú antennával ellátott waggler úszó a Joker műhelyéből. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával rendelkezik. A polikarbonát szár ellenálló a sérülésekkel szemben, cserélhető réz lamelláinak köszönhetően gyorsan tudunk korrigálni a súlyelosztáson, az úszónk beállításán. A vékony karbon antennaszár a víz felső 15 cm-es rétegében, a hullámok miatt szaladó víz hatását küszöböli ki profi módon.

A JOKER GENIUS-5 16G az egyik legjobb választás azoknak a horgászoknak, akik komolyan veszik a horgászatot és szeretnék javítani a horgászati ​​tapasztalataikat. Ez a termék egy kiváló minőségű uszó, amelyet a horgászok minden szinten használhatnak. Az uszó mérete 5x16mm, így könnyen megfér bármilyen horgászcuccodban.

Az uszó egyik legnagyobb előnye, hogy a JOKER GENIUS-5 16G kiválóan alkalmas az áramlásos vizekben való halászatra. Az uszó alakja és a súlya lehetővé teszi, hogy könnyen megfigyeljük a halak mozgását a vízben. Az uszó által nyújtott pontos és érzékeny jelzésekkel a horgászok könnyedén követhetik a halak mozgását a vízben, ami nagyban segíti a halak elkapását.

A JOKER GENIUS-5 16G uszó kiváló minőségű anyagokból készült, így biztos lehet benne, hogy hosszú élettartama lesz. Az uszó anyaga rendkívül tartós és ellenáll a különböző környezeti hatásoknak, mint például a napfénynek vagy a víznek. Az uszó kiváló minősége és tartóssága azt jelenti, hogy a horgászok hosszú ideig élvezhetik a termék előnyeit.

Az uszó kiváló minősége és tartóssága mellett a JOKER GENIUS-5 16G uszó rendkívül könnyen használható. Az uszó nagyon könnyű és kényelmes a kezekben, így a horgászok könnyen tudják mozgatni és irányítani.

A JOKER GENIUS-5 16G uszó még azoknak a horgászoknak is ajánlott, akiknek nincs sok tapasztalata a horgászatban, mivel az uszó kialakítása és minősége könnyen kezelhetővé teszi a halászatot akár kezdőknek is.

Összességében, a JOKER GENIUS-5 16G uszó egy kiváló minőségű és tartós termék, amely kiválóan alkalmas az áramlásos vizekben való halászatra. Az uszó kialakítása és minősége lehetővé teszi a horgászok számára, hogy pontosan kövessék a halak mozgását a vízben, így nagyobb eséllyel tudják elkapni a halakat. A JOKER GENIUS-5 16G uszó kiváló minősége és könnyű használhatósága azt jelenti, hogy a horgászok hosszú ideig élvezhetik a termék előnyeit.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák