JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60732-214
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1390 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60732-214
Antenna: polikarbonát
Anyaga: balsa
Kivitel: Csúszó
Méret: 14 g
Szár: polikarbonát
Típus: Waggler-2
Komoly minőségi szintet képviselő waggler úszó a Joker műhelyéből. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával rendelkezik. A polikarbonát szár ellenálló a sérülésekkel szemben, cserélhető réz lamelláinak köszönhetően gyorsan tudunk korrigálni a súlyelosztáson, az úszónk beállításán.

A JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G egy fantasztikus lehetőség minden horgász számára, aki szereti a match uszót. Ez a termék a JOKER márkájú, amely már hosszú évek óta biztosítja a minőségi és megbízható horgászfelszereléseket a horgászoknak. A JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G a legjobb választás, ha olyan match uszót keresel, amely a legjobb eredményeket hozza ki a horgászatodból.

A termék mérete 14 gramm, ami ideális a match horgászathoz. A JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G különleges kialakítású, amely lehetővé teszi a precíz dobást és a pontos uszóvezetést. Ez a match uszó könnyen kezelhető, így akár a kezdő horgászok is könnyedén használhatják.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy a JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G kiválóan alkalmas a távoli dobásokra. Ez a match uszó rendkívül stabil és erős, így akár nagyobb halakat is kifoghatunk vele. A 14 gramm-os súlya miatt könnyen elérhetjük a kívánt horgászmélységet, és a különleges alakja lehetővé teszi, hogy szinte bárhová eljussunk.

A JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek biztosítják a tartósságot és a hosszú élettartamot. Ez az uszó vékony, de erős, így nem kell aggódnunk a törés miatt. Az anyagoknak köszönhetően ez a termék ellenáll a víz és a korrózió hatásainak, így hosszú ideig használhatjuk anélkül, hogy bármilyen probléma merülne fel.

A JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G egy igazán stílusos match uszó, amely minden horgász számára megfelelő. Ez az uszó könnyen összeszerelhető és szállítható, így bármikor és bárhová magaddal viheted. A JOKER márkájú match uszók között ez az egyik legnépszerűbb termék, amelyet a horgászok szerte a világon használnak.

Összességében a JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G egy fantasztikus lehetőség minden match horgász számára. Ez az uszó kiváló minőségű, erős és stabil, ami lehetővé teszi a távoli dobást és a pontos uszóvezetést. Ha szeretnél egy olyan match uszót, amely a legjobb eredményeket hozza ki a horgászatodból, akkor a JOKER GENIUS WAGGLER -2 14G a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák