JOKER GHOST 2g

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60738-002
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

690 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60738-002
Anyaga: Műanyag
Méret: 2 g
Test nélküli, világítópatron tartós úszó, állóvízi horgászathoz. Üreges, strapabíró műanyag test, világítópatron tartó foglalat, így éjszakai horgászatra is kiválóan alkalmas.

A JOKER GHOST 2g egy nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki szeretne hatékonyan és eredményesen horgászni. Ez a termék az egyik legjobb match uszó a piacon, amely garantálja, hogy a horgászok mindig pontosan tudják, hol vannak a halak, és hogy mikor érdemes megpróbálni megragadni őket.

A JOKER GHOST 2g egy nagyon könnyű, de mégis tartós uszó, amelyet a legmagasabb minőségű anyagokból készítettek. Ez a termék nagyszerűen működik mindenféle vizeken, és lehetővé teszi a horgászok számára, hogy mindig a lehető legjobban használják ki a horgászati ​​lehetőségeket.

A JOKER GHOST 2g méretei tökéletesek a match horgászathoz. A termék mérete 15 cm x 5 cm x 1,8 cm, így nagyon könnyen elfér a horgászdobozban, nem foglal sok helyet, így könnyen hordozható a horgásztóba.

Az uszó kialakítása nagyon praktikus, ami nagyon előnyös a horgászok számára. Az uszó alján egy kis lyuk található, amely lehetővé teszi a súlyok könnyű rögzítését. Ez azt jelenti, hogy a horgászok időnként az uszó súlyát is módosíthatják, hogy megfeleljenek a körülményeknek és a halak viselkedésének.

A JOKER GHOST 2g kialakítása és minősége lehetővé teszi a horgászok számára, hogy nagyon rövid idő alatt megtalálják a halakat, és nagyszerű eredményeket érjenek el. Az uszó nagyon érzékeny, így a horgászok könnyen észrevehetik a halak mozgásait és reakcióit, és így időben reagálhatnak.

Az uszó nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki szeretné javítani a horgászati ​​eredményeit, és kiváló minőséget szeretne. Ez a termék nagyon tartós és megbízható, így a horgászok biztosak lehetnek benne, hogy hosszú ideig használhatják.

Összességében a JOKER GHOST 2g nagyszerű választás minden olyan horgász számára, aki szeretné javítani a horgászati ​​eredményeit, és hatékonyan és eredményesen horgászni szeretne. Ez a termék garantálja, hogy a horgászok mindig a lehető legjobban használják ki a horgászati ​​lehetőségeket, és hogy mindig megtalálják a halakat. Ha szeretnél horgászni, akkor a JOKER GHOST 2g a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák