JOKER PROFESSIONAL-5 10G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60733-510
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1550 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60733-510
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: Csúszó
Méret: 10 gr
Szár: polikarbonát
A Joker Professional úszók a tökéletes érzékenységre, pontosságra és mindemellett a könnyű használatra kínálnak megoldást. Az úszó karcsú testének köszönhetően rendkívül érzékeny, a legfinomabb kapásokat is jelzi, speciális kialakítása pedig a gyorsabb és leghatékonyabb úszóbeállítást teszi lehetővé, valamint a tökéletes kapásfelismerést erős szél esetén is.

A JOKER PROFESSIONAL-5 10G úszó egy igazi csodaszámba megy a horgászok körében. Ezt a minőségi terméket a JOKER márka kínálja, ami egyébként is több, mint 40 éve a horgászok által legjobban kedvelt márka. A JOKER PROFESSIONAL-5 10G úszó különlegessége abban rejlik, hogy a legjobb minőségű anyagokból készült, és szakértők által tervezett. Ez az úszó kiválóan alkalmas a match horgászatra, és a horgászok széles körének ajánljuk.

Az úszó mérete 10 gramm, és az egész hossza 30 cm. Ez az optimális méret a match horgászathoz, és lehetővé teszi, hogy a horgász a kívánt mélységbe helyezze az etetést, a horogot és a csalit. Az úszó alakja is kiváló, és nagyon könnyen észrevehető a vízben, amely lehetővé teszi a horgász számára, hogy pontosan tudja, hol tartózkodik a horog és a csalijuk.

Az úszó anyaga magas minőségű, és az elasztikus anyagnak köszönhetően nagyon könnyen kezelhető. Az úszó felépítése biztosítja az optimális súlyt és az egyensúlyt, amelyek lehetővé teszik a horgász számára, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozzon az úszóval. Az úszó szintén megfelelően erős, hogy használat közben ne sérüljön, és ne töredezzen el.

Az úszó további előnye az, hogy kiválóan alkalmas a nagyobb halakhoz. Az úszó könnyen bírja a terhelést, és nem húzza el a horogot a halak szájából. Ez azt jelenti, hogy a horgász könnyen és biztonságosan foghatja a hatalmas halakat, anélkül, hogy aggódnia kellene az úszó törése miatt.

Az úszó további előnye, hogy a JOKER márka által készült. A márka hosszú évek óta a horgászok számára kínál minőségi termékeket, amelyek biztosítják a sikeres horgászatot. Az úszó nagyon könnyen kezelhető és egyszerűen felhelyezhető a zsinórra. Az úszó szintén jól tartja a helyét a vízben, és nem mozog a víz áramlásával, ami lehetővé teszi a horgász számára, hogy pontosan tudja, hol van a horog és a csali.

A JOKER PROFESSIONAL-5 10G úszó minden match horgász számára ideális választás. Az úszó magas minőségű, erős és könnyen használható. Az úszó mérete és alakja kiválóan alkalmas a match horgászatra, és lehetővé teszi a horgász számára, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozzon vele. Ha a horgász minőségi, megbízható és hatékony úszóra van szüksége, akkor a JOKER PROFESSIONAL-5 10G úszó a legjobb választás.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 2.96

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák