JOKER PROFESSIONAL-5 6G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60733-506
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap
1317 Ft 1550 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60733-506
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: Csúszó
Méret: 6 gr
Szár: polikarbonát
A Joker Professional úszók a tökéletes érzékenységre, pontosságra és mindemellett a könnyű használatra kínálnak megoldást. Az úszó karcsú testének köszönhetően rendkívül érzékeny, a legfinomabb kapásokat is jelzi, speciális kialakítása pedig a gyorsabb és leghatékonyabb úszóbeállítást teszi lehetővé, valamint a tökéletes kapásfelismerést erős szél esetén is.

A JOKER PROFESSIONAL-5 6G egy igazán kiváló minőségű uszó a horgászok számára. A termék a JOKER márkájától származik, ami a horgászok körében már régóta ismert és elismert márkanév. A JOKER PROFESSIONAL-5 6G egy nagyon erős és tartós anyagból készült uszó, amelynek köszönhetően hosszú éveken keresztül szolgálja majd a horgászokat.

Az uszó mérete 5 x 6 mm, ami ideális méret a match horgászat során. A JOKER PROFESSIONAL-5 6G uszó használatával a horgászok még pontosabb és hatékonyabb módon tudják vezetni a csalijukat. Az uszó felülete sima és csúszós, ami garantálja, hogy a horgászok még gyorsabb reakcióidővel dolgozhatnak.

Az uszó tömege is nagyon fontos szempont a horgászok számára. A JOKER PROFESSIONAL-5 6G uszó rendkívül könnyű, ami lehetővé teszi a horgászok számára, hogy hosszabb ideig tudjanak koncentrálni, és ne fáradjanak el olyan gyorsan, mint a nehezebb uszók használatakor.

A JOKER PROFESSIONAL-5 6G uszó kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon strapabíró. Az uszó nagyon ellenálló a karcokkal és az ütésekkel szemben, ami azt jelenti, hogy a horgászok hosszú éveken keresztül használhatják az uszót.

A JOKER PROFESSIONAL-5 6G uszó nagyon hatékony eszköz a horgászok számára. Az uszó használatával a horgászok nagyon pontosan tudják meghatározni a halak mozgását, és ezáltal még eredményesebben tudnak horgászni. Az uszó kialakítása és anyaga garantálja, hogy a horgászok mindig a legjobb teljesítményt nyújtsák.

Összefoglalva, a JOKER PROFESSIONAL-5 6G egy kiváló minőségű uszó a horgászok számára. Az uszó nagyon hatékony, strapabíró, könnyű és nagyon pontos. Az uszó mérete ideális a match horgászat során, és a sima, csúszós felület garantálja a gyors reakcióidőt. A JOKER PROFESSIONAL-5 6G uszó használatával a horgászok még eredményesebben tudnak horgászni, és sokkal jobban élvezhetik a horgászatot.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák