JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60733-112
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap
1181 Ft 1390 Ft

15% kedvezmény

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60733-112
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: Csúszó
Méret: 12 g
Szár: polikarbonát
Típus: MATCH-1
Komoly minőségi szintet képviselő test nélküli, angol típusú waggler úszó a Joker műhelyéből. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával rendelkezik. A polikarbonát szár ellenálló a sérülésekkel szemben, cserélhető réz lamelláinak köszönhetően gyorsan tudunk korrigálni a súlyelosztáson, az úszónk beállításán.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó a JOKER márka egyik legnépszerűbb terméke a horgászok körében. Az úszó kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon tartós, így bármilyen körülmények között használható.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó különleges kialakítása miatt rendkívül stabil a vízben, és nagyon érzékeny. A horgászok így könnyen észreveszik, ha a hal bekapta az általuk kínált csalit. Az úszó fejlett tervezése azt jelenti, hogy a horgászok pontosan tudják, hol tartózkodik a csali a vízben. Ez nagyon fontos, mert segíti a horgászokat abban, hogy állandóan figyeljék a csalit, és azonnal reagáljanak, ha a hal megkóstolja.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó használatával a horgászok pontosabban tudnak dobni, és így nagyobb eséllyel kapnak el nagyobb halakat. Az úszó mérete 12 gramm, így könnyen elhelyezhető a vízben, és nagyon érzékeny a halak mozgására. Az úszó nagyon könnyen használható, és minden horgász számára ajánlott, aki szeretne jobb eredményeket elérni a horgászatban.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó nagyon könnyen beállítható a kívánt magasságra, és nagyon stabil a vízben. Az úszó fejlett tervezése eltér a hagyományos úszóktól, és ennek köszönhetően sokkal érzékenyebb a halak mozgására. Az úszó kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyon pontosan állítsák be a magasságot, és így nagyobb eséllyel kapjanak el nagyobb halakat.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó kiváló minőségű anyagokból készült, így nagyon tartós, és hosszú élettartammal rendelkezik. Az úszó nagyon könnyen tisztítható, és nem igényel különleges karbantartást. A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó a legjobb választás minden olyan horgász számára, aki szeretne jobb eredményeket elérni a horgászatban, és élvezni az élményt.

Összefoglalva, a JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó egy kiváló minőségű termék, amely biztosítja a horgászok számára a legjobb eredményeket. A különleges kialakítás és a kiváló minőségű anyagok lehetővé teszik, hogy a horgászok nagyobb halakat kapjanak el, és élvezhessék a horgászat varázsát. Ha szeretnél jobb eredményeket elérni a horgászatban, akkor a JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 12G úszó a legjobb választás számodra!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák