JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60733-103
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1330 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60733-103
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: Csúszó
Méret: 3 g
Szár: polikarbonát
Típus: MATCH-1
Komoly minőségi szintet képviselő test nélküli, angol típusú waggler úszó a Joker műhelyéből. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával rendelkezik. A polikarbonát szár ellenálló a sérülésekkel szemben, cserélhető réz lamelláinak köszönhetően gyorsan tudunk korrigálni a súlyelosztáson, az úszónk beállításán.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G egy olyan uszó, amelyet a horgászok számára terveztek. Ez a termék számos előnnyel rendelkezik, amelyek segítenek abban, hogy hatékonyabbá és eredményesebbé legyen a horgászat. A JOKER márkájú uszók minősége és megbízhatósága már régóta ismert a horgászok körében, és a JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G sem kivétel.

Az első és talán legfontosabb előnye ennek az uszónak az, hogy könnyen látható még távolról is. A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G egy nagy méretű uszó, amelyet könnyen észre lehet venni a vízen. Ez különösen hasznos akkor, amikor távoli helyeken horgászunk, ahol nehéz látni a kisebb uszókat. Az uszó nagy, fényes felülete segít a horgászoknak, hogy könnyebben láthassák, amikor halat akasztanak.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G másik előnye, hogy nagyon érzékeny. Ez azt jelenti, hogy az uszó könnyen jelez, amikor a hal megrázza a csalit. Ez nagyon fontos, mert segít a horgászoknak abban, hogy időben észrevegyék, amikor a halak érdeklődni kezdenek a csalink iránt, így időben tudunk reagálni. Az uszó érzékenysége azt is jelenti, hogy könnyebben észrevehetjük, amikor a hal eltűnik a horogról.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G további előnye, hogy könnyen beállítható a kívánt mélységre. Az uszó lehetővé teszi, hogy a horgászok a kívánt mélységben horgásszanak, ami nagyon fontos a sikeres horgászathoz. Az uszó beállítása nagyon egyszerű, és a horgászok könnyen megtalálják a megfelelő mélységet, amelyen halat akarnak fogni.

A JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G mérete 19,5 cm x 9,5 cm x 3,5 cm. Ez egy nagyobb méretű uszó, amely ideális a távoli horgászatokhoz. Az uszó egy 3 g-os súlyú előzetessel rendelkezik, amely segít abban, hogy az uszó stabilan maradjon a vízen.

Összességében a JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G egy nagyon jó minőségű uszó, amely számos előnnyel rendelkezik a horgászok számára. Az uszó könnyen látható, nagyon érzékeny, könnyen beállítható a kívánt mélységre, és ideális a távoli horgászatokhoz. A JOKER márkájú uszók hosszú évek óta bizonyították megbízhatóságukat a horgászok körében, és a JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 3G sem kivétel. Ha hatékonyabbá és eredményesebbé szeretnéd tenni a horgászatodat, érdemes kipróbálni ezt az uszót.

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák