JOKER PROFESSIONAL MATCH-1 5G

Jelenleg nem elérhető
Cikkszám: EF-60733-105
Gyártó: JOKER
Szállítás: 1-5 munkanap

1330 Ft

  • 100% elégedettségi garancia
  • 14 napos elállás
  • Szakmai tanácsadás
A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását!
Termékismertető
Cikkszám: 60733-105
Anyaga: polikarbonát
Kivitel: Csúszó
Méret: 5 g
Szár: polikarbonát
Típus: MATCH-1
Komoly minőségi szintet képviselő test nélküli, angol típusú waggler úszó a Joker műhelyéből. Az úszó teste balsafa, speciális polikarbonát anyagból készült szárral és antennával rendelkezik. A polikarbonát szár ellenálló a sérülésekkel szemben, cserélhető réz lamelláinak köszönhetően gyorsan tudunk korrigálni a súlyelosztáson, az úszónk beállításán.

A Joker Professional Match-1 5G egy kiváló minőségű úszó, amely a horgászok számára kínálja a legjobb megoldást a match horgászat során. Az úszó főként a nagyobb halak fogására lett tervezve, de használható apróbb halak esetében is. Az úszó magassága 31,5 cm, ami lehetővé teszi, hogy a horgászok nagyobb mélységekben is használják.

Az úszó anyaga rendkívül erős, így képes ellenállni a halak erős rángatásának is. Az úszó felülete sima, így könnyen siklik a víz felszínén. A lágy, rugalmas antenával rendelkező úszó remekül alkalmazható mindenféle horgászati technikához, ami magában foglalja a tűzdelést és a csalizást is.

Az úszó használata rendkívül egyszerű, és a horgászok számára könnyen kezelhető. Az úszó súlya mindössze 5 g, így a horgászok észrevétlenül tudják használni, ami előnyös lehet a nagyon óvatos halak esetében is. Az úszó kiválóan illik mindenféle match horgászatra, és a horgászok számára kínálja a legjobb megoldást a halak sikeres fogásához.

Az úszó jellemzői közé tartozik az is, hogy a felülete rendkívül könnyen látható, ami a horgászok számára nagy előnyt jelenthet a tűzdelés során. Az úszónak köszönhetően a horgászok pontosan láthatják a halak mozgását, így képesek lesznek a legjobb pillanatban csalizni a halakat.

Az úszó egyéb jellemzői között említhető az is, hogy rendkívül tartós, így a horgászok hosszú ideig használhatják anélkül, hogy aggódniuk kellene a sérülése miatt. Az úszó mérete kicsi, így a horgászok könnyedén tárolhatják és szállíthatják. Az úszó kényelmesen elfér a horgászok dobókosarában, ami nagyon fontos azok számára, akik hosszú ideig tartózkodnak a vízparton.

Összefoglalva, a Joker Professional Match-1 5G úszó rendkívül hasznos és kiváló minőségű termék minden horgász számára, aki match horgászatot szeretne űzni. Az úszó kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós. Az úszó egyszerűen kezelhető, és a horgászok számára kényelmesen tárolható és szállítható. Az úszó mérete kicsi, így a horgászok bármikor használhatják a vízparton. Ha egy kiváló minőségű úszót keresel a match horgászat során, akkor a Joker Professional Match-1 5G-t ajánljuk neked!

Termék értékelés
Mások értékelése alapján: 0

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Értesítés kérése

E|PECA Horgász Webáruház

Gyors szállítás akár 1 napon belül
14 napos elállás Ha nem tetszik, küldd vissza!
100% elégedettség Elégedettségi garancia

Kategóriák